; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Usher se luptă cu fosta nevastă pentru copii

03 May 2012

Usher (33 de ani) şi fosta lui nevastă, Tameka Foster (41 de ani), care împart în prezent custodia celor doi copii ai lor – doi băieţi de 4, respectiv 3 ani – se luptă de ani buni în instanţă: ea doreşte custodia deplină, acuzându-şi chiar fostul soţ că ia droguri, el vrea mai mult timp cu cei doi băieţi.

Usher şi Foster au avut o căsnicie de doi ani (din 2007 până în 2009), iar de atunci se bat pe copii. Săptămâna aceasta, cei doi au primit un ultimatum de la judecătorii din Atlanta, care le-au pus în vedere faptul că vor stabili ei situaţia dacă o mediere privată urgentă nu va reuşi să clarifice lucrurile între cei doi foşti soţi, scrie TMZ.com'.

Tameka vrea să deţină singură custodia celor doi minori, acuzându-şi fostul soţ că a dus de mai multe ori copiii în străinătate fără a-i cere permisiunea, a angajat bone fără acordul ei, nu-i lasă copiii în vacanţe şi nu-şi plăteşte obligaţiile asumate, lăsând-o pe ea cu datorii. În plus, aceasta a cerut şi ca fostul soţ să facă un test pentru a dovedi că nu ia droguri.

Cântăreţul a respins toate acuzaţiile şi a cerut, la rândul lui, să petreacă mai mult timp cu cei doi copii ai săi, catalogând cererile fostei partenere drept absurde'.

Tameka Foster a fost mai întâi stilistul lui Usher şi s-a căsătorit cu acesta în august 2007, în ciuda antipatiei profunde şi a nemulţumirii clar exprimate de mama cântăreţului. Foster mai are trei copii din relaţii anterioare mariajului cu Usher.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare