; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Usher e atras de femeile inteligente

15 November 2010

Cântăreţul de R&B a mărturisit că e atras de femeile inteligente şi crede că o fată care are şi şcoala vieţii, dar e şi cultă e „foarte sexi', potrivit People.com.

Usher, care are doi fii, Usher V (3 ani) şi Naviyd (aproape 2 ani), cu fosta lui soţie, Tameka Foster, crede că cea mai sexi parte a unei femei este spatele, însă insistă că e atras de mai mult decât doar aspectul fizic.

„Delicateţea spatelui unei femei e foarte sexi. E o tandreţe pe care femeile o au care ar face un bărbat să cadă în genunchi şi o putere care i-ar spune că e cel mai bun. Faptul că o femeie poate să şi domine, dar şi să fie feminină şi moale e un talent', a explicat artistul de 32 de ani.

„Şi nu e vorba doar de aspect', a continuat el. „O femeie inteligentă, cu şcoala vieţii, dar şi citită – acea femeie e foarte, foarte sexi pentru mine'.

Usher a mai vorbit despre importanţa comunicării într-o relaţie, spunând că „femeile văd lucruri pe care bărbaţii nu le văd. E mai important pentru un bărbat să audă o femeie, nu doar s-o asculte'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare