; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Usain Bolt s-a despărţit de iubită pentru Olimpiadă

16 May 2012

Deţinătorul recordului mondial la proba de 100 de metri, jamaicanul Usain Bolt şi-a luat adio de la iubita lui, creatoarea de modă Lubica Slovak, pentru a se concentra pe Jocurile Olimpice de la Londra, unde vrea să repete performanţa de acum patru ani, când a cucerit două medalii de aur.

„Va avea timp destul pentru relaţii. În acest moment, se concentrează doar pe cariera de alergător şi nu vrea ca nimic să-i distragă atenţia de la asta', a declarat o sursă apropiată atletului, pentru The Sun.

Lubica (28 de ani) s-a mutat din Slovacia în Canada când era adolescentă, apoi a ajuns în Jamaica într-o vacanţă, unde i-a fost prezentată lui Bolt de cântăreaţa de reggae Tami Chynn, o prietenă comună.

Bolt a fost criticat în ţara natală atunci când o poză în care o sărută pe Slovak a apărut în presă, pentru că are o relaţie cu o albă. Un desen în care Bolt fuge pe lângă o negresă care poartă un tricou pe care scrie localnică' şi ajunge în braţele unei creatoare de modă slovace' a însoţit articolul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare