Homepage  / Televiziune

US Open 2024, în direct la Eurosport și pe Max. Când începe competiția

US Open 2024, în direct la Eurosport și pe Max. Când începe competiția
5

de Redactia Tvmania

US Open 2024, ultimul Grand Slam al anului, începe luni, 26 august, iar fiecare meci este transmis în direct pe platforma de streaming Max. Cele mai importante meciuri sunt transmise zilnic pe Eurosport 1 și Eurosport 2, marcând al 24-lea an consecutiv în care Eurosport difuzează turneul. Competiția se încheie peste două săptămâni cu finalele de pe 7 și 8 septembrie.

US Open 2024, în direct la Eurosport și pe Max

Acoperirea Eurosport a US Open este completată și de experții de la fața locului, care aduc fanilor comentarii, analize de meciuri și povești din afara terenului. De șapte ori campioni de Grand Slam, John McEnore și Mats Wilander se vor afla la Flushing Meadows, New York, alături de Barbara Schett, fostă finalistă de Grand Slam la dublu.   

2023 US Open – Day 13Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Coco Gauff va încerca să-și apere titlul câștigat anul trecut la US Open în fața jucătoarelor Iga SwiatekAryna Sabalenka și Elena RybakinaAna BogdanJaqueline Cristian și Elena-Gabriela Ruse vor reprezenta România în turneul feminin la simplu. 

Pe tabloul masculin, cei doi finaliști de la Wimbledon și Jocurile Olimpice Paris 2024, Carlos Alcaraz și Novak Djokovic, sunt printre favoriți, alături de câștigătorul Australian Open din acest an, Jannik Sinner, sau de campionul din 2021 de la New York, Daniil Medvedev

2023 US Open – Day 14Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 5

Scott Young, GSVP Content, Production and Business Operations WBD Sports Europe a spus: „Acesta a fost un an record pentru transmisiunile noastre de tenis de la cele mai mari turnee din lume – de la Melbourne la Paris. Istoricul nostru în materie de sport, împreună cu angajamentul nostru pe termen lung de a acoperi fiecare aspect al acestui sport captivant, ne-au ajutat să devenim destinația numărul unu pentru fanii tenisului pe toate platformele, oferindu-le mai multă acțiune, mai mult conținut și mai multe povești, indiferent de modul în care aleg să urmărească.” 

„Am văzut deja impactul pe care platforma noastră de streaming, Max, l-a avut în atragerea mai multor fani ai sportului pentru mai mult timp, după lansarea sa inițială în Europa din această vară. Abia așteptăm să încheiem un sezon extraordinar de turnee de Grand Slam prin aducerea funcțiilor inovatoare ale Max la US Open.” 

Max transmite în direct acțiunea de pe cele 16 terenuri, precum și conferințe de presă și imagini din sala de pregătire a jucătorilor. Eurosport 1 și Eurosport 2 aduc meciurile de pe terenurile principale, iar Eurosport.ro oferă cele mai noi știri și rezumate de meciuri din cadrul turneului.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton