; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Game_of_thrones_season_4_teaser

„Urzeala tronurilor” va deveni primul serial proiectat în IMAX

06 January 2015

Încă o premieră pentru serialul american: acesta va fi proiectat în IMAX în 150 de săli de cinema, de-a lungul Statelor Unite, între 23 și 29 ianuarie. Vor fi proiectate, la propunerea spectatorilor, ultimele două episoade din sezonul al patrulea și trailer-ul pentru sezonul cinci, inedit și în exclusivitate.

 

„Calitatea cinematografică și planurile largi emblematice pentru serial l-au făcut candidatul perfect pentru IMAX', spune Pamela Levine, directoare de marketing la HBO. „Căutăm întotdeauna să oferim fanilor noi metode pasionante de a se apropia de serial. Așa că proiectarea celor două episoade cheie și al noului trailer pe o platformă atât de impresionantă este evident un mare eveniment'.

Președintele IMAX, Richard Gelfond: „Suntem tot timpul în căutarea de noi modalități de a distra cinefilii, iar parteneriatul cu HBO nu face decât să ilustreze această idee'.

Într-adevăr, foarte incitant mod de a aștepta noul sezon din „Urzeala tronurilor', din păcate numai pentru americani. Nicio vorbuliță despre vreo proiecție IMAX în restul lumii…

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare