; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Got season 5

„Urzeala tronurilor”: „Sunt chiar mort și nu voi reveni anul viitor” | Spoiler

16 June 2015

Sezonul 6 din „Urzeala tronurilor', ale cărui filmări vor începe foarte curând și care va fi difuzat de HBO în primăvara lui 2016, se va face fără unul dintre actori.

Fanii serialului sunt încă sub șoc după finalul sezonului 5. Este dificil de înghițit faptul că producătorii au mai omorât unul dintre personajele importante ale serialului. Atenție spoiler!

got-season-5

De această dată este vorba despre Jon Snow, considerat de mulți fani adevăratul erou al „Urzelii tronurilor', care tocmai a fost ucis cu sânge rece în ultimul episod. A fost trădat de ai săi, înjunghiat de mai mulți membri ai Rondului de Noapte, printre care și micul său valet, Olly, care-i dă lovitura de grație. În final, îl avem pe Jon Snow întins pe zăpadă într-o baltă din ce în ce mai mare de sânge.

Ce se va întâmpla în continuare? Un miracol îl va readuce la viață în sezonul 6? Oficial, nu!

Kit Harrington, Jon Snow

Actorul Kit Harington a dezvăluit în Entertainment Weekly că personajul său a fost debarcat: „Îmi amintesc că eram alături de Dan [Weiss] și David [Benioff]. Am făcut câțiva pași și apoi ei mi-au zis: «S-a terminat, personajul tău nu mai este»'. Apoi Kit Harington precizează: „Sunt chiar mort și nu voi reveni anul viitor. Asta e tot ce vă pot spune (…) Am lacrimi în ochi. Nu credeam că voi fi atât de afectat…'.

Asta este varianta oficială. Neoficial însă știm, din octombrie anul trecut, că actorul și-a renegociat salariul și chiar a primit o mărire frumușică pentru sezonul 7! Mai umblă vorba că chiar acum ar filma în mare secret în Belfast. Iar site-ul idigitaltimes.com dezvăluie că, întrebat dacă i-ar plăcea să interpreteze un alt personaj, Kit Harington a răspuns: „Mi-ar plăcea să intru într-un lup', iar Dan Weiss l-a completat: „Am două cuvinte pentru tine: sezonul șase'.

Asta așteptăm și noi!

Te-ar putea interesa si:

Fotografiile oficiale din ultimul episod din „Urzeala tronurilor'! | Atenție spoiler!

„Urzeala tronurilor': Aveți nevoie de explicații după episodul 9?

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare