; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kit Harington

„Urzeala tronurilor” sezonul 5: un buget imens și „enorme scene de acțiune”

30 January 2015

Kit Harington ne asigură că sezonul al cincilea din „Urzeala tronurilor' a avut un buget imens și promite un mare spectacol.

Kit Harington

Cu ocazia premiilor SAG, mare parte din distribuția serialului s-a reunit pe covorul roșu, ocazie cu care au fost trași de limbă despre așteptata urmare a aventurilor din Westeros.

Kit Harington a fost cel mai vorbăreț. Pentru canalul E!, Jon Snow din „Urzeala tronurilor' a promis un sezon 5 „somptuos. Au băgat foarte mulți bani în acest sezon. A fost un buget foarte mare și pot să vă spun că sunt niște scene de acțiune enorme care vă vor lăsa cu gura căscată…'.

La rândul ei, Natalie Dormer a recunoscut că se bucură foarte mult când sunt invitați la ceremoniile de decernare a premiilor din industrie pentru că, pentru ea, e o ocazie să-și întâlnească colegii de serial: „Suntem un pic răspândiți prin regiuni diferite în timpul filmărilor. Deci asta este pentru noi cea mai bună șansă să ne revedem și să recuperăm timpul pierdut…', spune actrița care-o interpretează pe Margaery Tyrell.

Sezonul 5 al serialul „Urzeala tronurilor' va fi difuzat începând de luni, 13 aprilie, pe HBO.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare