; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daenerys Game of Thrones Season 7

„Urzeala tronurilor” pregătește un final grandios. Fiecare episod din ultimul sezon, al optulea, va avea durata unui film!

05 July 2017

Mai avem puțin până să intre pe micile ecrane sezonul al șaptelea al serialului de la HBO „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones' și deja au început să circule știrile despre ultimul. Fiecare episod al sezonului al optulea ar putea avea mai mult de 80 de minute, scrie Deadline.

Nu se știe exact când va avea premiera ultimul sezon din „Urzeala tronurilor' (dacă e să ne întrebați pe noi, ni se pare că se tot duce spre 2019, din păcate), dar este evident că producătorii pregătesc un enorm foc de artificii pentru finalul show-ului. 

Prima convenție a fanilor „Urzeala tronurilor', ținută sub numele Con of Thrones, a avut loc între 30 iunie și 2 iulie la Nashville, în Tennessee. Cu această ocazie, Deadline a aflat că episoadele sezonului opt al serialului ar putea fi mult mai lungi decât un episod obișnuit. Dacă numărul lor a fost diminuat – șapte pentru sezonul 7 și numai șase pentru sezonul 8 – durata ar putea depăși 80 de minute.

Mica revelație a venit de la inginerul de sunet al show-ului de la HBO, Paula Fairfield. Aceasta a confirmat faptul că ultimul episod al sezonului șapte va avea 82 de minute, dar a pomenit și că toate episoadele sezonului opt vor fi mai lungi de 80 de minute.

Sezonul șapte din „Urzeala tronurilor' debutează la HBO pe 17 iulie.

sursa foto: http://nerdist.com

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare