; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fototermin anlässlich der Vorstellung des Films 300: Rise of an Empire

„Urzeala tronurilor”: Lena Headey a avut o dublură pentru Marșul rușinii

17 June 2015

Nu, ceea ce ați văzut în ultimul episod al sezonului cinci din „Urzeala tronurilor' nu este corpul actriței Lena Headey, cea care o interpretează pe regina Cersei.

Fototermin anlässlich der Vorstellung des Films 300: Rise of an Empire

Dacă vreo imagine și s-a părut mai dubioasă lăsându-vă să vă gândiți la ceva „aranjamente' în postproducție, iată că Entertainment Weekly are confirmarea. La numai câteva ore de la difuzarea celebrului „Marș al rușinii', s-a aflat că Lena Headey a avut o dublură.

Site-ul american ne reamintește că filmările acestei secvențe au durat trei zile și au avut loc la Dubrovnik, în Croația. Dublura Lenei a fost folosită la scenele mai dure și la cele de nuditate. Iar motivația pentru care Lena Headey a apelat la o dublură e destul de simplă: actrița de 41 de ani era însărcinată la acea vreme cu cel de-al doilea copil. Producătorii au adus o dublură, iar capul lui Cersei a fost adăugat în postproducție.

Chiar și așa, Lena Headey a jucat acest „Marș al rușinii' și a mărturisit pentru Entertainment Weekly: „Există o parte în noi într-adevăr înfricoșătoare. Nu mi-am imaginat niciodată cum e să ai în față niște oameni care-ți vor sângele. Cersei a făcut lucruri îngrozitoare, dar tot nu merita asta. Eu cred că nimeni nu merită un astfel de tratament'.

Te-ar putea interesa și:

„Urzeala tronurilor': „Sunt chiar mort și nu voi reveni anul viitor' | Spoiler

Fotografiile oficiale din ultimul episod din „Urzeala tronurilor'! | Atenție spoiler!

„Urzeala tronurilor': Aveți nevoie de explicații după episodul 9?

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare