Homepage  / Seriale / Seriale americane

„Urzeala tronurilor”: Cum de nu ne-am prins până acum?! Coafurile Sansei spun o poveste!

„Urzeala tronurilor”: Cum de nu ne-am prins până acum?! Coafurile Sansei spun o poveste!

de Redactia Tvmania

Sansa Stark nu mai e deloc fetița plângăcioasă de la începutul serialului-fenomen „Urzeala tronurilor”.  În primul episod din sezonul 7, roșcata dă semne că se transformă în Cersei – iar teoria e susținută de un detaliu neașteptat: coafura Sansei.

Deși ne-am uitat cu religiozitate la toate sezoanele de până acum din „Urzeala tronurilor”, recunoaștem că am ratat aceste detalii despre coafura Sansei:

„Există întotdeauna un model. Nu e niciodată întâmplătoare”, declara Sophie Turner pentru Refinery29 în iunie, apropo de numeroasele coafuri ale personajului său greu încercat de soartă, Sansa Stark.

 

Felul în care Sansa își aranjează părul este influențat de personajele în jurul cărora gravitează:

„Când e prizoniera lui Cersei și absoarbe informații despre tehnicile manipulative ale acesteia, se vede în coafura ei. Iar când descoperă că are ceva din spiritul lui Margaery în ea, se coafează ca Margaery”, declara Turner (23 de ani) pentru aceeași sursă.

 

După șase sezoane în care a asistat la uciderea tatălui său, a fost manipulată, abuzată emoțional și fizic de malefici precum Cersei și Jeoffrey și Ramsay și chiar Degețel, la sfârșitul sezonului trecut, când și-a omorât soțul cu zâmbetul pe față, Sansa a intrat într-o perioadă de transformare.

Noua Sansa, despre care ne-a vorbit Sophie Turner la Londra, în mai, este de-a dreptul periculoasă. În primul episod din sezonul 7, l-a înfruntat pe fratele său (ok, nu e chiar fratele ei, dar ei nu știu încă) și l-a pus la punct pe Degețel.

„Aproape că pare că o admiri pe Cersei”, îi reproșează la un moment dat noul Rege al Nordului, Jon Snow. Iar Sansa nu neagă.

Paralelele dintre Cersei și Sansa au început să fie subiect de teorii pe net. Amândouă au fost forțate de împrejurări să se maturizeze din mers, din cauza abuzurilor la care au fost supuse. Pentru amândouă, familia contează cel mai mult. Și pentru supraviețuirea familiei, amândouă au nevoie de putere.

Or tocmai noul hairstyle al Sansei din acest penultim sezon susține – cred fanii – teoria că Sansa se transformă într-o adevărată Cersei: coafura reginei Stark e acum identică cu a reginei Lannister înainte să fie pedepsită de Înalta Vrabie.

Sophie Turner ne-a explicat însă la Londra:

„Dar Sansa încă are capul pe umeri, nu e o ucigașă fără minte sau fără limite, ca Cersei sau un Umblător Alb. Plus că a fost crescută conform valorilor Stark, cred că e periculoasă pentru cei care au rănit-o pe ea sau familia ei, nu e periculoasă pentru toată lumea”.

În locul lui Cersei, noi totuși ne-am teme. Chiar, cine credeți că va muri prima dintre cele două?

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton