; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Game_of_thrones_season_4_teaser

„Urzeala tronurilor”, cel mai de succes serial din istoria HBO

06 June 2014

Serialul „Urzeala tronurilor'  a depăşit Clanul Soprano' şi a devenit producţia cu cel mai mare succes la public din istoria acestui post de televiziune, au anunţat ieri reprezentanţii acestuia, citaţi de Reuters.

Urzeala tronurilor

Episoadele din cel de-al patrulea sezon al serialului Urzeala tronurilor' au avut o audienţă medie de 18,4 milioane de telespectatori – inclusiv redifuzări, video la cerere (VOD) şi streaming mobil -, depăşind precedentul record de 18,2 milioane de telespectatori stabilit de sezonul din 2002 al serialului Clanul Soprano, scrie paginademedia.ro.

Sezonul trei al show-ului a avut o audienţă medie de 14,4 milioane de telespectatori pe episod. Ultimele două episoade din cel de-al patrulea sezon al show-ului urmează să fie difuzate în curând, iar episodul final al acestui sezon va rula pe micile ecrane nord-americane pe 15 iunie.

Serialul „Urzeala tronurilor' va continua cu sezoanele 5 şi 6.

„Urzeala tronurilor' este „un fenomen unic', a spus într-o declaraţie Michael Lombardo, preşedintele de programe al postului, despre producţia lor fanion.

Serialul este bazat pe seria de bestseller-uri scrisă de George R. R. Martin, „Cântec de gheaţă şi foc', care a ajuns la cartea cu numărul cinci în 2011. În total, Martin va scrie şapte cărţi, acum lucrând la al şaselea volum (care ar trebui să fie publicat în 2015, când va fi lansat la TV şi sezonul 5).

La noi, HBO dă „Urzeala tronurilor' în fiecare zi de luni, de la ora 22.00. Ultimul episod din sezonul 4 este programat să fie difuzat pe 16 iunie.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare