; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iubire ascunsa PRO 2 (1)

Pro 2 difuzează serialul turcesc care a inspirat producţia românească „Fructul oprit” (Antena 1). Ambele premiere, astăzi

15 January 2018

Antena 1 are programată pentru luni, 15 ianuarie, de la 20.00, premiera serialului românesc „Fructul oprit', o co-producţie România-Turcia, care are la bază romanul turcesc „Aşk-ı Memnu', acelaşi pe care s-a bazat şi serialul cu acelaşi nume difuzat la turci între 4 septembrie 2008 şi 24 iunie 2010 şi la noi în urmă cu mai mulţi ani de Kanal D.

Serialul „Aşk-ı Memnu', cu titlul românesc „Iubire ascunsă', va fi difuzat din 15 ianuarie, de luni până duminică, de la ora 22.00 şi de Pro 2.

 Vezi galeria foto >

Fanii serialelor turceşti îi vor revedea astfel pe micile ecrane pe îndrăgiţii actori Beren Saat („Kosem'), Kıvanç Tatlıtuğ („Iubire şi răzbunare', „Ezel'), Hazal Kaya („Feriha'), Nebahat Çehre („Suleyman Magnificul'), Zerrin Tekindor („Dragoste infinită') şi Nur Fettahoğlu („Suleyman Magnificul').

Scenariul serialului „Iubire ascunsă' urmărește povestea lui Adnan, care după decesul soției și-a dedicat viața copiilor săi, Nihal și Bulent. El Locuiește în Istanbul, unde o întâlnește pe Bihter, o tânără de care se îndrăgostește. Însă mama lui Bihter îl consideră și ea pe Adnan un partener de viață potrivit, așa că cele două, mamă și fiică, ajung să se lupte pentru același bărbat. Tânăra câștigă și cei doi se căsătoresc, însă ea ajunge în scurt timp să se îndrăgostească de Behlul, un tânăr care locuiește în aceeași casă cu ei.

În timp ce Pro 2 va încerca de luni să-i cucerească pe cei din faţa micilor ecrane cu prestaţiile lui Beren Saat şi Kıvanç Tatlıtuğ, doi actori turci foarte populari atât în ţara de origine, cât şi la noi, Antena 1 va miza pe farmecul tinerilor actori Petru Păun şi Michaela Prosan, distribuţia serialului românesc fiind completată de nume precum Carmen Tănase, Adrian Titieni, Adriana Trandafir şi Marian Râlea.

Nu doar românii s-au inspirat din serialulul turcesc „Aşk-ı Memnu', ci şi latino-americanii. Varianta în limba spaniolă, produsă de compania Telemundo, s-a numit „Pasión prohibida', a fost lansată în 2013 şi i-a avut în rolurile principale pe Jencarlos Canela şi regretata Monica Spear. Serialul a fost difuzat şi la noi de Acasă cu titlul de „Pasiune interzisă'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare