Homepage  / Seriale / Disney Plus

„Ursul” a revenit cu cel de-al treilea sezon pe Disney Plus. Poveste, trailer

„Ursul” a revenit cu cel de-al treilea sezon pe Disney Plus. Poveste, trailer
6

de Andreea Hentea,

Din 17 iulie, Disney+ difuzează așteptatul sezon trei din serialul „Ursul”, un succes de care fanii refuză să se dezlipească. Cele zece episoade noi ne promit provocări multiple, fiindcă îndrăgita echipă a lui Carmy (Jeremy Allen White) trebuie să ajungă pe culmile rafinamentului culinar.

Povestea celui de-al treilea sezon „Ursul”

Despre noua poveste s-a spus că „Dacă bucătarii noștri au învățat că fiecare secundă contează, în acest sezon se va vedea dacă au resursele necesare pentru a supraviețui până mâine”. De data aceasta, Carmy îi impune echipei, în frunte cu Sydney Adamu (Ayo Edebiri), Richie Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach), Marcus (Lionel Boyce), Neil (Matty Matheson) și Tina (Liza Colón-Zayas) un standard nemaivăzut de performanță, motivându-i să vadă și să facă totul cu aceeași intensitate ca el.

ursul-disney-plus.-tot-ce-e-important-de-stiut-despre-cel-mai-noul-serial-original-de-pe-platforma-de-streaming-1-scaled-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Echipa trebuie să mențină cel mai înalt nivel, să rămână în afaceri, să-și rezolve problemele financiare, dar și pe cele sentimentale – trailerul sugerând și o eventuală revenire a lui Claire (Molly Gordon), ceea ce complică lucrurile pentru Carmy, a scris site-ul radiotimes.com.

Când compromisurile frig

În epoca emisiunilor de tip Masterchef și a filmelor ca „Super Chef” (2015) sau „Meniul” (2022), care ne arată perfecționismul și chiar obsesia din culisele gastronomiei de înaltă clasă, aclamatul serial „Ursul” descrie pașii uriași care trebuie parcurși pentru a transforma un fost local de sandvisuri într-un restaurant de fine dining.

Dincolo de provocările tipice domeniului, serialul este o metaforă a negocierii repetate între profesionalism și compromis, vorbind despre cum e să îți aperi, cu prețuri uriașe, credința în lucrul bun și autentic, atunci când tentația facilului și a surogatului te sabotează aproape în fiecare secundă. Refuzul de a capitula și buna credință a echipei lui Carmy reprezintă, de fapt, resortul care i-a făcut pe telespectatori să adere spontan la povestea din „Ursul”.

Deja vizionări record

Laureat cu zece premii Emmy, patru Globuri de Aur și o mulțime de alte trofee, serialul „Ursul”, creat de Christopher Storer și lansat în 2022, reușește să exprime, într-un ritm alert și pe un ton deloc siropos, neajunsurile de toate felurile și clocotul care există – la propriu și la figurat – în miezul unei afaceri precum cea a lui Carmy și a echipei lui.

Sezonul al treilea din „Ursul” a avut, deja, un debut impresionant, primul episod difuzat de Hulu atrăgând, potrivit Disney, 5,4 milioane de vizualizări la nivel global în primele patru zile de difuzare și devenind cea mai vizionată premieră a unui sezon trei din toate timpurile.

Un început unic

De altfel, showrunner-ul Christopher Storer, care a și regizat acest spectaculos prim episod alături de co-starul și producătorul culinar Matty Matheson (care îl joacă pe Neil), a vrut ca acesta să fie diferit de oricare altul din serial. Povestea revine ca o explorare meditativă a trecutului, prezentului și viitorului lui Carmy, evocând diverse figuri din istoria sa. Joel McHale, Will Poulter și Olivia Colman își reiau rolurile de invitați din sezoanele anterioare, iar în jurul lui Carmy vedem perindându-se, simbolic, prieteni, rivali și membri ai familiei.

De asemenea, îl vedem, în premieră, pe Carmy lucrând la restaurante precum exclusivistul Noma (cu trei stele Michelin), în scene filmate la fața locului, alături de proprietarul său real, faimosul chef René Redzepi. „A fost ca și cum te-ai plimba prin mintea cuiva. S-a simțit foarte proaspăt și nou, foarte interesant prin structura și stilul său. A fost foarte diferit, fiind, totodată, în același ton cu întregul serial”, a declarat Jeremy Allen White pentru hollywoodreporter.com despre acest debut aparte de sezon care a prezentat povestea lui Carmy într-o manieră unică.

Și vedetele adoră serialul

La rândul său, un star surpriză pe care îl vom vedea într-un episod din noul sezon a declarat că îl cunoștea de ceva ani pe Chris Storer, cu ani în urmă având prieteni comuni pe scenele culinare din New York și Los Angeles.

„Chiar eram în discuții despre un potențial rol în primul film al lui Storer și îmi amintesc că a menționat și încercarea de a face acest film de debut despre bucătari, pentru că sora lui, Courtney Storer (producătoarea serialului „Ursul” și producător culinar – n.r.), era bucătar. Apoi au trecut ani și am sesizat toată vâlva creată în jurul serialului. Am verificat, am văzut numele lui Chris și am fost uimit. L-am sunat imediat să-l felicit și să-i spun că serialul este incredibil”, a explicat celebrul actor.

https://www.youtube.com/watch?v=UHiwdDFPsZY

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton