; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Urmează un episod dramatic din “Pariu cu viaţa”

12 November 2012

Episodul de astăzi, 12 noiembrie, al serialului Pariu cu viaţa', serial nominalizat anul acesta la Premiile TVmania, difuzat de la 20:30 la Pro TV, este unul plin de panică şi disperare. Trupa LaLa Band este invitată să cânte la o petrecere privată a unei familii bogate, însă, în timp ce cântă pe scenă sunt răpiţi şi duşi într-o pădure de oamenii lui Dragoslav (Gheorghe Visu).

Echipa de la Pariu cu viaţa' a filmat o săptămână în pădurea de la Snagov, din timpul nopţii şi până la primele ore ale dimineţii. Tinerii din LaLa Band au fost supuşi unui regim de filmare sever, ce a presupus un consum psihic şi fizic imens, zeci de ore de concentrare maximă, emoţii şi sentimente intense de panică, lacrimi, disperare.

Toată povestea din pădure are legatură cu crimele la care a asistat Anca în Vama Veche, dar şi răpirea Ioanei pentru a i se vinde inima. Dragoslav nu putea să lase lucrurile aşa, astfel noi am fost sechestraţi şi vânaţi de el şi oamenii lui', spune Alina.

Tot ce îmi amintesc este că am inhalat foarte mult fum la o petrecere unde dansam şi cântam, am leşinat şi pe urmă ne-am trezit cu toţii în pădure. De acolo a început jocul morbid al unui psihopat', spune Criss.

Să auzi o fată frumoasă de 16 ani cântând despre câte ore mai are de trăit şi fata respectivă mai e şi iubita ta, nu e uşor deloc. Anca interpretează piesa 24' a lui Jem. Celelalte piese pe care le interpretăm sunt, pentru noi, senzaţionale. Mad World', piesa băieţilor,' I Don’t Want to Miss a Thing' pe care o cânt cu Liviu, Russian Roulette' a Alinei, Hallelujah' pe care o cântăm toti, sunt momente memorabile', spune Vlad.

Ce se va întâmpla cu bomba care o ţine prizonieră pe Anca? Care va fi destinul tinerilor din LaLa Band? Toate răspunsurile, luni de la 20.30 în cel mai dramatic episod de până acum din “Pariu cu viaţa”.

Votează și TVmania te premiază!

dragoslav-si-anca-3

Picture 1 of 10

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare