; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Urmăriţi ultimul episod din serialul “Pariu cu viaţa”

28 November 2011

Episodul de azi din Pariu cu viaţa' se anunţă unul incendiar. Asta pentru că cinci dintre fetele din „LaLa Band' au fost răpite şi duse în pădure.

Speriate şi sub ameninţarea pistolului, Ioana (Alina Eremia), Anca (Cristina Ciobănaşu), Sara (Sore Mihalache), Andrada (Andrada Popa) şi Laura (Monica Odagiu) trăiesc sub teroarea că nu-i vor mai revedea pe cei dragi.

Acţiunea continuă si, după ce colegii lui Andrei (Dorian Popa) şi ai Ioanei (Alina Eremia) îşi doresc ca aceştia doi să se împace aşa că pun la cale o mica surpriză.

Pentru acest episod şi pentru momentul romantic dintre cei doi protagonişti ai serialului a fost scrisă balada „Who Cares', compusă de Ionuţ Radu şi interpretată de Alina şi Dorian. Filmările pentru acest moment au fost pline de emoţie, mai ales pentru cei doi.

„A fost un moment foarte important pentru Ioana. Şi plin de o emoţie pe care am simţit-o în suflet. Şi-a pus toată inima şi toate sentimentele în interpretarea piesei compusă de Andrei pentru ei doi', spune Alina. „Chiar dacă Ioana este supărată pe el, Andrei este foarte fericit că poate cânta alături de fata de care s-a îndrăgostit şi căreia şi-ar dori să-i compună piese o viaţă întreagă', a completat Dorian.

Tot astăzi, de la 17.45, la Happy Hour', Alina Eremia şi Dorian Popa sunt invitaţii lui Cătălin Măruţă, acolo unde vor interpreta în premiera piesa „Who Cares' şi vor vorbi atât despre ultimul episod din primul sezon, cât şi despre concertul pe care trupa LaLa Band îl va susţine pe 1 Decembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare