; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Suleyman Magnificul   sub domnia iubirii_sezonul 4

Urmăriţi azi ultimul episod din „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”!

11 December 2014

Astăzi, 11 decembrie, de la ora 20.00, Kanal D va difuza ultimul episod al grandioasei producţii Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii'.

[Not a valid template]

După difuzarea a 4 sezoane, 154 de episoade şi înregistrarea unor audienţe uriaşe, care i-au atras serialului, pe buna dreptată, calificativul de fenomen', veţi putea afla deznodământul frământărilor celui mai iubit sultan.

În ultimul episod al serialului, Suleyman se pregăteşte de ultima sa expediţie. Împovărat de ani, de boală şi de remuşcări, sultanul îşi propune să scrie o ultimă pagină glorioasă a trecerii sale prin istorie. Fantomele trecutului îl bântuie, dar şi mai grea devine pentru Suleyman povara succesiunii.

'Suleyman Magnificul' a fost pentru mine o experienţă colosală. Nu te întâlneşti prea des cu asemenea caractere, cu asemenea scenariu. Am trăit intens acest personaj şi m-am indendificat cu el. I-am înţeles frământările, angoasele, am încercat să-i înţeleg deciziile atât de controversate. Cea mai mare bucurie este pentru mine faptul că acest serial a trezit oamenilor setea de lectură, de istorie. Acelaşi efect l-a avut serialul şi asupra mea', a declarat Halit Ergenç, interpretul rolului principal.

De vineri, 12 decembrie, în locul lui „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii' se va difuza un nou serial turcesc, Yaman'.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare