Homepage  / Advertorial

Urmărește cele mai noi premiere de la Disney și nu numai, la SWEET.TV – cinema direct la tine acasă!

Urmărește cele mai noi premiere de la Disney și nu numai, la SWEET.TV – cinema direct la tine acasă!

de Redactia Tvmania

Cum puteți viziona cele mai recente lansări de filme fără să ieșiți din casă? Cum vă puteți bucura de o platformă care îmbină canalele dumneavoastră preferate cu cele mai așteptate premiere mondiale? Răspunsul este simplu: SWEET.TV!

Reprezentând începutul unei noi ere de streaming TV și de filme, SWEET.TV îmbină peste 140 de canale TV de top, peste 1000 de filme, inclusiv premiere de la Disney, Paramount și alte studiouri de la Hollywood. Acum, spectatorii din toată România nu mai sunt nevoiți să folosească mai multe aplicații sau abonamente. SWEET.TV este platforma unde te poți bucura de premiere noi alături de canalele tale TV preferate. În septembrie, abonații români SWEET.TV pot urmări BĂIEȚI RĂI: PE VIAȚĂ ȘI PE MOARTE, IF, ÎNTORS PE DOS 2, SUNT UN MIC TICĂLOS 4 și TRIMITE-MĂ LA LUNĂ.

Cum apar premierele la SWEET.TV și care sunt avantajele abonaților?

1. Parteneriate directe cu cele mai importante studiouri din America

SWEET.TV are contracte directe cu cele mai mari studiouri cinematografice – Disney, Sony, Paramount, NBC Universal și Warner Bros Discovery. Aceste parteneriate permit SWEET.TV să aducă cele mai noi premiere cinematografice direct în sufrageria ta, la scurt timp după lansarea în cinematografe. Abonații se pot bucura de aceste premiere în mod legal, fie în varianta audio locală, fie cu subtitrări.

2. O opțiune mai convenabilă și mai accesibilă decât cinematograful

Să mergi la cinema implică achiziția de bilete pentru fiecare persoană în parte. Cu SWEET.TV, poți cumpăra un film în premieră o singură dată și îl poți viziona de câte ori dorești cu familia și prietenii. Este o metodă ideală de a controla costurile pentru divertisment ale familiei, fără a sacrifica bucuria de a vă bucura împreună de noile lansări.

3. Premiere săptămânale – întotdeauna ceva nou de vizionat

Abonații la SWEET.TV se pot bucura întotdeauna de ceva nou. În fiecare săptămână, platforma introduce un film nou în premieră, astfel încât există întotdeauna conținut interesant de urmărit. Rămâi la curent urmărind paginile de Instagram și Facebook sau urmărind notificările prin e-mail, asigurându-te că nu ratezi niciodată cele mai recente lansări.

SWEET.TV este disponibilă pe televizorul tău smart

Dacă ai deja un televizor smart sau Android TV, verifică dacă SWEET.TV este preinstalată sau caută-o în magazinul de aplicații tastând „SWEET.TV”. Iar dacă intenționezi să cumperi un nou smart TV, abonarea la SWEET.TV este o modalitate excelentă de a profita la maximum de noul tău dispozitiv și de a-l transforma într-un centru de divertisment complet!

Testează azi SWEET.TV cu un film premiera GRATUIT!Ești pregătit să te bucuri de cele mai recente blockbustere și cele mai bune canale TV într-un singur loc? Înregistrează-te pe Smart TV-ul tău și primești un bonus de bun venit: un film- premieră gratuit! Descoperă o lume a divertismentului la cheie, comod și inedit cu SWEET.TV!

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton