; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vocea Romaniei (1)

UPDATE: „Vocea României” și „X Factor” nu mai încep în același timp

01 September 2017

UPDATE 4 SEPTEMBRIE:

N-a durat prea mult 🙂 „Vocea României!' și „X Factor' nu mai încep în aceeași seară, pe 8 septembrie, cum era programat inițial. 

Potrivit unor modificări recente de la Antena 1, „X Factor' începe sezonul nou cu o ediție specială duminică, 10 septembrie.

Vineri, 8 septembrie, pe tronsonul 20.00 – 23.00, postul va difuza „Robin Hood', cu Russell Crowe și Cate Blanchett în rolurile principale. 

 

Textul inițial:

Cele două mari talent-show-uri dedicate cântăreților mai mult sau mai puțin amatori pornesc cap la cap și anul acesta, Pro TV și Antena 1 lansându-le în aceeași zi.

Pe 8 septembrie încep sezoanele noi din „Vocea României' și „X Factor', la Pro TV, respectiv Antena 1.

În plus, ambele show-uri programează în primul weekend de la lansare porție dublă de cântec: și „Vocea României', unde marea noutate a sezonului constă în venirea lui Adrian Despot printre antrenori, în locul lui Marius Moga, și „X Factor' vor fi difuzate vineri, 8 septembrie, dar și duminică, 10 septembrie.

După acest prim weekend, emisiunile vor rămâne pe tronsonul obișnuit, vinerea.

Mai există însă un mic detaliu:  e adevărat că show-urile debutează în aceeași zi și amândouă pornesc cu porție dublă în primul weekend de difuzare, dar nu încep la aceeași oră!

Și vineri, 8 septembrie, și duminică, 10 septembrie, „X Factor' începe cu 30 de minute mai devreme decât „Vocea României': show-ul Antenei începe la 20.00, show-ul Pro TV-ului începe la 20.30 (cel puțin la ora aceasta, nu băgăm mâna în foc că nu vor veni modificări până la data difuzării).

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare