; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Michael Jackson

Unul dintre producătorii peliculei „Bohemian Rhapsody” pregătește un film biografic despre Michael Jackson

27 November 2019

Unul dintre producătorii filmului „Bohemian Rhapsody', care a câștigat anul acesta mai multe premii Oscar și Globuri de Aur, lucrează la un film biografic care îl va avea în centrul atenției pe Michael Jackson. 

Publicaţiile de specialitate precum Deadline, Variety şi Hollywood Reporter au relatat că producătorul Graham King a achiziţionat drepturile de producţie, inclusiv piesele care vor apărea pe coloana sonoră a peliculei, de la fondul care administrează averea lui Michael Jackson pentru a realiza o peliculă despre viaţa interpretului hit-ului ‘„Thriller’', a cărui imagine a fost umbrită în ultimii ani de acuzaţii referitoare la abuzuri sexuale împotriva minorilor.

Filmul va relata cursul vieții regelui pop de la debutul său muzical până la decesul acestuia dub 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de somnifere cu doar câteva săptămâni înaintea unui planificat turneu de relansare a carierei sale muzicale.

Cei de la Deadline au mai precizat faptul că scenariul filmului va fi scris e John Logan, scenaristul peliculei „The Aviator'. Aceeași publicație a menționat la sfârșitul săptămânii trecute, conform unor surse citate, faptul că  pelicula ‘„nu intenţionează să fie o versiune îndulcită’' a vieţii vedetei.

Nu au fost încă anunţate informaţii despre distribuţie sau o dată estimativă de lansare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare