; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chef FOA

Unul dintre jurații “MasterChef” participă la emisiunea “Trăiește-ți vara”

22 July 2014

Florin Scripcă, noul membru al juriului “MasterChef”, cunoscut drept Chef FOA, participă la emisiunea Trăiește-ți vara', care se va lansa pe 28 iulie, la Pro TV.

Scripcă va porni într-o excursie culinară în ținutul Dobrogei, una dintre cele mai frumoase regiuni din tară. Urcat la bordul cunoscutei ambarcaţiuni de agrement din România, velierul Adornate, Chef FOA va găti atât în zona litoralului Mării Negre, cât şi în Delta Dunării, a anunţat postul tv.

Chef FOA

Acolo va interacționa cu locuitorii, furând câteva secrete culinare, pe care le va împărtăși apoi telespectatorilor. Fiecare oprire se va transforma, astfel, în oportunitatea perfectă de a găti rețete noi, folosind ingrediente și produse locale.

Vara asta nu dorm… pe acasă. Ca sa vă pregătesc de MasterChef, îmi propun – nici mai mult, nici mai puţin – să vă întorc lumea cu susul în jos, pentru că vara asta voi găti în stil mare! Ne vom îmbarca, la propriu şi la figurat, pentru redescoperirea Dobrogei, una dintre cele mai cosmopolite zone din România, culinar vorbind.

Voi găti atât pe apă, cât şi pe uscat, mă voi lasa inspirat de locuri pline de farmec şi oameni încântători prin naturaleţea lor, pentru a vă aduce în casă bunătăţi autentice, specifice regiunii, dar reinventate într-o variantă modernă. Va invit să vă lăsaţi cuceriţi de subtilităţile gustului, într-o combinaţie de arome, care o să vă lase gura apă', declară Chef FOA.

Trăiește-ți vara' va fi un show găzduit de Cabral și Laura Cosoi pe plaja din Mamaia, la care vor fi invitate cele mai îndrăgite vedete ale momentului. Telespectatorii vor urmări emisiunea în direct, de luni până vineri, de la ora 17:30, la PRO TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare