; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Unul dintre concurenții „Românii au talent”, medalie de bronz la Praga

17 August 2011

După ce a cucerit publicul de la „Românii au talent' cu abilitatea de a se juca cu mingea de fotbal, Ștefan Florescu  a reușit să își împlinească un vis: acela de a ajunge la Campionatul Mondial de Football Freestyle, care anul acesta a avut loc la Praga.

„Am ajuns acolo pe ultima sută de metri și asta cu ajutorul echipei de la ProTV și al domnului primar din Botoșani. A fost prima oară când am ieșit din țară și mă bucur că am reușit să mă întorc cu un rezultat atât de bun', a povestit puștiul din Botoșani.

Ștefan a concurat cu alți 200 de băieți din 40 de țări, cu toții pregătiți să obțină un loc cât mai bun. Ștefan a decis să facă coregrafia pe care o pregătise la Românii au talent' pentru că o știa și nu mai trebuia repetată.

Câștigătorul Campionatului, un tânăr din Polonia, era și el semi-finalist al concursului „Polonia are talent', așa că cei doi au avut multe de povestit.

„Nu numai că am devenit cunoscut, lumea m-a invitat peste tot să le arăt ce pot face, dar am crescut și din punct de vedere tehnic. Am devenit mai riguros, mai disciplinat, numerele mele sunt mult mai bune', a mai povestit Ștefan.

Urmăriți aici spectacolul oferit de Ștefan în show-ul „Românii au talent':

http://www.youtube.com/watch?v=nP65U5MKZ7Q&feature=related

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare