; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

"Man Of Steel" World Premiere   Arrivals

Unul dintre cei mai iubiți detectivi din seria „Lege şi ordine: Brigada specială” se întoarce la tv!

01 April 2020

Elliot Stabler, unul dintre cei mai îndrăgiți îndrăgiți detectivi din serialul „Lege şi ordine: Brigada specială', va reveni pe micile ecrane într-un spin-off al francizei, actorul care îl interpretează, Christopher Meloni, acceptând să îl joace din nou. 

Site-ul Deadline a anunțat că Chris Meloni reintră în pielea personajului mult-îndrăgit pentru un spin-off care are deja comandate 13 episoade și care urmărește cum personajul Elliot Stabler conduce divizia de luptă împotriva crimei organizate din New York. Show-ul îl are în spate, ca producător, tot pe „creierul ', Dick Wolf, care a semnat recent un contract de cinci ani cu Universal Television.

În 2011, Christopher Meloni (59 de ani) a părăsit distribuția „Lege şi ordine: Brigada specială', după 12 sezoane în care l-a interpretat pe detectivul Elliot Stabler (serialul a început în 1999), din cauza neînțelegerilor contractuale cu producătorii. El a fost unul dintre membrii echipei de bază și a primit chiar o nominalizare la Emmy, în 2006, pentru interpretarea sa. În sezonul 12, personajul său iese din serial: nu este ucis, dar decide să se pensioneze.

În februarie, serialul „Lege şi ordine: Brigada specială' a fost reînnoit până la sezonul 24 de către postul NBC.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare