; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DEXTER (Season 8)

Universal Channel va difuza, de azi, ultimul sezon din „Dexter”

12 September 2014

Universal Channel va difuza începând de vineri sezonul opt al serialului „Dexter'. Ultimul sezon al cunoscutului serial va debuta cu două episoade, la ora 00:00.

[Not a valid template]

Despre noul sezon „Dexter'

Serialul începe la şase luni de la uciderea lui LaGuerta, când Dexter încă are probleme în a-şi administra viaţa în postura de frate, tătic şi ucigaş în serie. În timp ce Deb se chinuie în legătură cu consecinţele acţiunilor sale, o femeie misterioasă colaborează cu Miami Metro, oferind poliţiei informaţii la prima mână despre trecutul lui Dexter.

Sezonul al optulea este și ultimul

În rolul principal apare Michael C. Hall, alături de care mai joacă Jennifer Carpenter, Desmond Harrington, C.S. Lee, Aimee Garcia, David Zayas şi James Remar.

Invitați speciali în acest sezon sunt Charlotte Rampling, în rolul Dr. Evelyn Vogel și Yvonne Strahovski, în rolul lui Hannah McKay.

Serialul în urmărește pe Dexter (Michael C. Hall), care lucrează pentru Miami Metro Police Department (o organizație fictivă, inspirată de Miami-Dade Police Department, existentă în realitate), care duce, în același timp, și o viață secretă, pe cea a unui criminal în serie. Acțiunea serialului este plasată în Miami. Primul sezon al serialului a avut la bază romanul Darkly Dreaming Dexter, scris de Jeff Lindsay și adaptat pentru televiziune de James Manos, Jr., care semnează primul episod.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare