; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sharknado2_Twitter_520x260_retinaHeader_final

Universal Channel difuzează în premieră „Uraganul rechinilor 2”

31 July 2014

Rechinii se întorc și sunt mai înfricoșători ca niciodată, pentru că pericolul lovește, de această dată, orașul New York!

Premiera în România a filmului “Uraganul rechinilor 2″(“Sharknado 2: The Second One”) va fi difuzată exclusiv de Universal Channel, la numai o zi de la premiera filmului în S.U.A., de pe 30 iulie 2014.

[Not a valid template]

În “Uraganul rechinilor 2″, care va putea fi urmărit la Universal Channel joi, 31 iulie, la ora 22:00, o furtună distrugătoare se abate asupra New York-ului, iar rechinii aduși de apele învolburate se dezlănțuie, atacând cu furie populația și locurile emblematice ale marelui oraș american. În mijlocul furtunii, numai Fin (Ian Ziering) și April (Tara Reid) pot salva New York-ul.

Ian Ziering (Beverly Hills 90210) și Tara Reid (American Pie) își reiau rolurile din prima parte, iar lor li se vor alătura și alți actori, printre care Judah Friedlander (30 Rock), Mark McGrath (solistul trupei Sugar Ray), Kari Wuhrer (Sliders) și Vivica A. Fox (Kill Bill, Independence Day). De asemenea, vor mai apărea și Kelly Osbourne (Fashion Police), Judd Hirsch (Numb3rs) și Andy Dick (NewsRadio).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare