; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mike si Molly res

Universal Channel difuzează astăzi ultimele trei episoade din “Mike și Molly”, sezonul 1

23 July 2014

Sezonul 1 al sitcom-ului “Mike și Molly” se termină: miercuri, 23 iulie, începând cu ora 22:00, vor fi difuzate ultimele trei episoade ale acestui prim sezon.

Mike si Molly

De la ora 22:00 va fi difuzat episoadul numărul 22: “Examenul”, în careVince îi mărturiseşte lui Mike că nu a absolvit liceul şi îl roagă să-l ajute să-şi dea examenele de echivalare. În continuare, de la ora 22.30, va fi episodul intitulat “Ziua Victoriei”, în care, fiindcă se apropie ziua când va împlini 30 de ani, Victoria se panichează, iar Mike şi Molly sunt târâți, fără să vrea, în această “criză” a ei. De la ora 23:00 vom vedea ultimul episod al sezonului 1 – “Noul iubit al lui Peggy” – în care, atunci când noul iubit al lui Peggy îl întreabă pe Mike dacă are de gând să se însoare vreodată cu Molly, Mike începe să se simtă presat.

“Mike și Molly” este povestea a doi oameni din Chicago care se descoperă şi se îndrăgostesc la o întâlnire a Mâncăcioşilor Anonimi. Ofiţerul Mike Biggs (Billy Gardell) este un poliţist cu inimă mare, care vrea sincer să slăbească. În timp ce vorbeşte la o întâlnire a Mâncăcioşilor Anonimi, Mike o cunoaşte pe Molly Flynn (cunoscuta actriță Melissa McCarthy). Mike o simpatizează imediat pe Molly, care are, la rândul ei, probleme cu greutatea. Mike şi Molly se descoperă în cel mai neaşteptat loc şi află, împreună,  unde îi va duce visul lor de a-şi găsi sufletul-pereche.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare