Homepage  / Vedete româneşti

Unde vor petrece sărbătorile de iarnă Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Au ales o destinație de poveste: „Dumnezeu știe unde vom ajunge”

Unde vor petrece sărbătorile de iarnă Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Au ales o destinație de poveste: „Dumnezeu știe unde vom ajunge”
13

de Cristina Țapu,

După demisia de la Antena 1, chef Cătălin Scărlătescu nu a pierdut deloc timpul. El a lansat o carte de bucate, iar acum se pregătește pentru o vacanță la care a visat de mult timp. Trecerea dintre ani nu-l va prinde în România, ci la mii de kilometri depărtare de casă. Iată în ce destinație exotică se va relaxa Scărlătescu alături de iubita sa, actrița Doina Teodoru.

Unde vor petrece sărbătorile de iarnă Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru a oferit un interviu pentru Playtech în care a dezvăluit faptul că ea și Cătălin Scărlătescu nu vor petrece sărbătorile de iarnă în România, ci în Asia. Nu au pus la punct toate detaliile călătoriei, însă vacanța va fi, cu siguranță, una memorabilă.

doina-teodoru-si-catalin-scarlatescu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„De sărbători mergem în Asia, plecăm de undeva din Singapore și Dumnezeu știe unde vom ajunge. Avem 3 săptămâni să ne relaxăm! Au trecut destul de multe luni de la ultima vacanță. Ultima a fost în iulie. Pentru 2024 îmi doresc să duc la bun sfârșit ce am început anul acesta și să mă distrez”, a declarat Doina Teodoru.

Anul 2023 a fost unul foarte solicitant pentru iubita lui Cătălin Scărlătescu. Copleșită de diverse responsabilități, partenera lui Cătălin Scărlătescu a dezvăluit fanilor faptul că se luptă cu burnout-ul și că, deși este foarte obosită, nu se poate odihni atât cât este necesar pentru a fi din nou în formă.

„Când ajung acasă de la serial abia reușesc să mă scot din haine, să fac un duș și să mă culc. De aici și burnout. E o perioadă în care nu ai timp să te recuperezi, din care îți cam dai somnul peste cap și trebuie să dai randament în fiecare zi. Eu simt o greutate în spate, e ca un sac pe care nu mai pot să-l car, mă doare foarte tare spatele. Sunt atât de obosită încât nu mai pot să adorm, deși am puține ore de somn. Am început să iau niște pastiluțe din plante pentru somn, mă ajută. Chiar dacă dorm puține ore, mă odihnesc!”, a povestit Doina Teodoru, în cadrul unei emisiuni televizate.

Doina este cu 17 ani mai mică decât Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu de aproximativ doi ani și, deși între ei există o diferență considerabilă de vârstă, aceasta nu a reprezentat un obstacol în calea iubirii lor. De altfel, Cătălin se declară fermecat de cea care îi este iubită și recunoaște că s-a îndrăgostit mai repede decât ar fi crezut de tânăra actriță.

Doina Teodoru este actriță de profesie și nu este deloc un nume necunoscut în industria televiziunii. Ea a participat în sezonul 3 al emisiunii „iUmor”, difuzată la Antena 1, unde a reușit să câștige competiția. Tânăra a avut și o apariție în „Băieți de oraș”, reușind să-l impresioneze pe Mihai Bendeac.

Sursă foto: Instagram Doina Teodoru – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton