Homepage  / Vedete româneşti

Unde va petrece CRBL sărbătorile după despărțirea de Elena. Artistul a făcut noi declarații: „Un pic de pauză”

Unde va petrece CRBL sărbătorile după despărțirea de Elena. Artistul a făcut noi declarații: „Un pic de pauză”
10

de Cristina Țapu,

CRBL trece prin momente delicate dat fiind că relația dintre el și Elena a ajuns la final după mai bine de 15 ani în care cei doi au fost parteneri de viață. Iată ce planuri are CRBL de sărbători și unde va petrece Paștele!

Unde va petrece CRBL sărbătorile după despărțirea de Elena

CRBL și Elena au decis să pornească pe drumuri separate, în ciuda faptului că au format un cuplu pentru mai bine de 15 ani. CRBL a rămas în casa în care au locuit împreună, în timp ce Elena s-a mutat cu fiica acestora într-un alt apartament. CRBL și Elena au tratat cu discreție subiectul despărțirii lor și s-au ferit să ofere declarații despre motivele care au stat la baza deciziei de a se separa.

elena si crblIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

CRBL intenționează să petreacă Paștele alături de părinții săi, în Pitești, conform propriilor spuse.

„Ca de obicei… acasă la Pitești, cu familia. Vom mânca ponderat, să nu exagerăm, din tradiționalele bucate românești și cam atât. Un pic de pauză, după aia revenim la muzică”, a declarat artistul, potrivit celor de la Spynews.ro.

CRBL a fost căsătorit de două ori

CRBL a anunțat, la începutul lunii aprilie, prin intermediul unui mesaj scris pe pagina personală de Instagram, că el și soția sa, Elena au luat decizia de a se despărți. Cei doi au luat în calcul toate variantele pentru a-și menține relația, însă în cele din urmă au decis să pornească pe drumuri separate, spre binele propriu și al copilului pe care îl au împreună.

Din nefericire, acesta este cel de-al doilea mariaj al lui CRBL care ajunge la final. Înainte de a se căsători cu Elena în anul 2008, CRBL a fost îndrăgostit până peste cap de o altă femeie pe nume Andreea. CRBL și Andreea s-au întâlnit în orașul lor natal, Pitești, și au decis să se căsătorească la o vârstă fragedă, dar au ales să divorțeze după șapte ani ani de relație.

Artistul avea doar 20 de ani când a decis să își întemeieze o familie pentru prima dată, iar în 2004, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, CRBL având la momentul despărțirii vârsta de 27 de ani. 

CRBL și Elena au rămas în relații bune de dragul fiicei lor, Alessia

Acum, se pare că CRBL locuiește în Pantelimon, în timp ce Elena s-a mutat cu Alessia într-un apartament dintr-un cartier rezidențial din Ilfov, aproape de nordul Capitalei. Fosta soția a artistului a hotărât să locuiască în zona de nord pentru că aici ar avea majoritatea proiectelor de care se ocupă.  

Deși s-au despărțit, CRBL și Elena continuă să comunice și să aibă o relație civilizată de dragul fiicei lor. Pe de altă parte, Alessia merge în continuare la International School of Bucharest, iar taxa anuală este de 15.000 de euro, sumă pe care artistul s-a angajat să o plătească. 

Sursă foto: Instagram CRBL – Antena 1

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton