Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Berecleanu va petrece Revelionul într-un oraș de poveste. Prezentatoarea are o agendă plină și muncește chiar și de Crăciun

Andreea Berecleanu va petrece Revelionul într-un oraș de poveste. Prezentatoarea are o agendă plină și muncește chiar și de Crăciun
15

de Cristina Țapu,

Andreea Berecleanu, în vârstă de 48 de ani, muncește din greu, așadar se bucură ori de câte ori are ocazia de micile escapade pentru a se relaxa. Iată unde va petrece Revelionul anul acesta și cine o va însoți. Destinația aleasă este una de poveste!

Andreea Berecleanu va sărbători Revelionul departe de România, într-un oraș de poveste

Din cauza unui program extrem de aglomerat în luna decembrie, prezentatoarea de la Prima TV își va continua activitatea până pe 27 decembrie, urmând apoi să trăiască cu bucurie atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă. Andreea Berecleanu va încheia anul într-un mod fabulos, petrecându-și timpul la Paris alături de prieteni și de soțul său, reputatul chirurg estetician Constantin Stan.

Andreea Berecleanu face concediul la frig, aproape de Cercul PolarIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

În weekend-uri reușim să mai plecăm în city break-uri, ne place să călătorim. De sărbători o să mergem câteva zile la Barcelona și apoi, de Revelion, la Paris”, a declarat Andreea Berecleanu, conform Click!.

Cei doi copii ai Andreei, pe care îi are din mariajul cu Andrei Zaharescu, nu le vor fi alături, tinerii optând pentru o vacanță alături de prieteni.

Eu mai am foarte multă treaba până la Crăciun dar asta nu înseamnă că nu aștept cu nerăbdare sărbătorile. Voi lucra până pe 27 decembrie, inclusiv. Nu am când să mă gândesc la cadouri, aștept zăpadă, aștept vacanța, copiii au început să vină acasă. A ajuns Eva, urmează și Petru, ăsta e Crăciunul meu! Bradul l-am împodobit deja.

Eva a venit și a împodobit jumătate din brad,  și îl așteaptă și pe Petru ca să îl finalizeze. Noi ne bucurăm pentru că de fiecare dată bradul are  o altă personalitate!”, a povestit Andreea, conform sursei menționate mai sus.

Andreea Berecleanu are doi copii din mariajul cu Andrei Zaharescu

Eva și Petru sunt copiii Andreei Berecleanu din primul său mariaj, cel cu Andrei Zaharescu. Timp de 15 ani au format unul dintre cele mai admirate cupluri de vedete, amândoi prezentând știrile împreună o lungă perioadă de timp. Povestea lor de dragoste s-a sfârșit și, după divorț, fiecare a luat-o pe un alt drum. În prezent, Andrei Zaharescu locuiește în Africa de Sud, cu actuala soție și copilul lor.

Totodată, Andreea Berecleanu s-a căsătorit cu medicul Constantin Stan, iar relația pecare acesta o are cu copiii prezentatoarei de știri este una strânsă. Drept dovadă stă și mesajul pe care medicul l-a postat pe contul său de Instagram cu ocazia majoratului lui Petru, pe 10 septembrie, în dreptul unui colaj special cu fotografii în care apare alături de băiatul Andreei Berecleanu.

La mulți ani, băiețel! La mulți ani, Petru! Să ne trăiesti sănatos și fericit”, a scris medicul estetician.

Sursă foto: Andreea Berecleanu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton