; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

59253117_324720501551289_7795324099558352541_n

Unde va merge la școală prințesa Charlotte, fiica lui Kate Middleton și a Prințului William

26 May 2019

Nu mai e mult până când prințesa Charlotte va încheia grădinița și va intra în ciclul primar al studiilor. Fiica ducilor de Cambridge va merge la aceeași școală ca și fratele ei mai mare, George.

 

Prințesa Charlotte, fiica lui Kate Middleton și a prințului William, se pregătește să meargă la școală din această toamnă. Micuța, care a împlinit 4 ani în data de 2 mai, va studia la același colegiu ca și fratele ei mai mare, prințul George.

 

„Prințesa Charlotte îl va însoți pe prințul George la școala Thomass Battersea din luna septrembrie a acestui an', a declarat Simon OMalley, directorul colegiului.

„Suntem încântați că ducele și ducesa de Cambridge au decis ca prințesa Charlotte să meagă să învețe la același colegiu ca și fratele ei mai mare, prințul George. Abia așteptăm să o primim pe ea, dar și pe toți ceilalți copii la școală, din septembrie', a adăugat el.

La același colegiu studiază și verioașara prințesei Charlotte, Maud Windsor, care are cinci ani. Maud este fiica lordului Frederick Windsor și a lui Sophie Winkleman 

Colegiul respectiv are cursuri de limbă franceză, artă, muzică, dramă, balet. De asemenea, la școala la care va studia prințesa Charlotte se pune mare accient pe sport și activitățile în aer liber. 

Kate Middleton şi Prinţul William au fost declarați soţ şi soţie la catedrala Westminster Abbey în data de 29 aprilie 2011. Cuplul are trei copii. George Alexander Louis a venit pe lume la data de 22 iunie 2013. Pe 2 mai 2015, Kate Middleton a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță, Charlotte Elizabeth Diana. În luna aprilie a anului trecut, Prințul William și Kate Middleton au devenit părinți pentru a treia oară, având un băiețel care se numește Louis Arthur Charles. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare