; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Unde şi cu cine au plecat în vacanţă Asu şi Emir din “Dragoste infinită” (11)

Unde şi cu cine au plecat în vacanţă Asu şi Emir din “Dragoste infinită”

07 July 2017

Odată cu terminarea filmărilor la serialul Dragoste infinită' (al cărui ultim episod a fost difuzat în ţara de origine pe 21 iunie), actorii din distribuţie au fugit mai toţi în vacanţă. Şi  înţelegem de ce! Pentru producţia turcească, difuzată şi de Kanal D, au filmat mai bine de doi ani, uneori şi câte 10 ore pe zi.

Astfel, interpretul maleficului Emir, actorul Kaan Urgancıoğlu, şi-a anunţat fanii de pe Facebook că a intrat în starea de vacanţă' şi a plecat pe litoralul turcesc, unde s-a relaxat împreună cu o gaşcă de prieteni şi unde a făcut şi surf, el fiind pasionat de această activitate. La distracţie Kaan l-a avut alături şi pe actorul Burak Sergen (cel care îi dă viaţă lui Galip Kozcuoğlu, tatăl lui Emir).

Între timp, frumoasa actriţă Melisa Aslı Pamuk (Asu din Dragoste infinită') a ales o destinaţie mai îndepărtată, California, unde a plecat alături de fratele ei. Fosta Miss Turcia a vizitat Hollywood, s-a relaxat la piscine de lux şi s-a înfruptat din vestiţii hamburgeri americani (Jos cu pilates-ul, sus cartofii prăjiţi', a scris ea în dreptul pozei cu pricina).

Totodată, înainte de a pleca în America, Melisa şi-a anunţat fanii de pe Facebook că a semnat pentru un nou proiect tv, dar nu a precizat dacă va fi vorba despre un nou serial sau o emisiune. Cel mai probabil va fi vorba de un serial, căci ulterior, ea a revenit, tot pe Facebook, spunând că viitorul ei partener' ar putea fi Aras Bulut İynemli' (pe care îl veţi vedea anul acesta, la Happy Channel, în İçerde').

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare