Homepage  / Știri

Unde și-ar fi ascuns Vladimir Putin amanta și copiii după declanșarea războiului cu Ucraina. Cine e Alina Kabaeva

Unde și-ar fi ascuns Vladimir Putin amanta și copiii după declanșarea războiului cu Ucraina. Cine e Alina Kabaeva
6

de Roxana Mirea,

Vladimir Putin nu suportă întrebările despre viața personală, dar asta nu înseamnă că nu au ieșit la iveală, de-a lungul timpului, detalii despre legăturile lui amoroase. Există speculații potrivit cărora președintele rus se iubește cu Alina Kabaeva și că ar avea patru copii împreună. În contextul războiului pe care el l-a declanșat împotriva Ucrainei, liderul de la Kremlin a decis să îi pună la adăpost pe cei dragi lui. Iată unde a ascuns-o Vladimir Putin pe amanta lui.

Unde își ascunde Vladimir Putin amanta

Amanta lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, s-ar ascunde în Elveția cu cei patru copii ai lor, spun sursele pentru Page Six.

În timp ce Putin atacă Ucraina, atacând cetățeni nevinovați și provocând o criză a refugiaților, familia sa este ascunsă într-o cabană foarte privată și foarte sigură undeva în Elveția – cel puțin deocamdată”, a spus o sursă pentru publicația citată.

Alina Kabaeva, o gimnastă olimpică, medaliată cu aur, ar avea patru copii cu liderul rus, dar cei doi nu au confirmat niciodată acest lucru oficial. Surse spun că au împreună două fiice, care sunt gemene, în vârstă de 7 ani, și care s-au născut lângă Lugano, Elveția, în februarie 2015. De asemenea, se crede au că și doi băieți.

Alina are doi băieți și fete gemene cu Putin, care s-au născut în Elveția”, a declarat o sursă pentru Page Six despre presupușii copii ai lui Putin cu Kabaeva, în vârstă de 38 de ani. „Toți copiii au pașapoarte elvețiene și îmi imaginez că și ea are”.

Vladimir Putin disprețuiește întrebările despre viața sa personală.

Am o viață privată în care nu permit să se amestece nimeni. Acest lucru trebuie respectat”, a spus Putin cândva. „Întotdeauna am reacționat negativ la cei care, cu nasurile lor mucoase și fanteziile erotice, se uită în viețile altora.”

Vladimir Putin mai are alte două fiice adulte din prima căsătorie cu Lyudmila Shkrebneva. Fiica cea mare a liderului de la Kremlin, Mariya Vorontsova, are 35 de ani, iar cealaltă fiică a lui, Yekaterina Tikhonova, are 33 de ani. În plus, el nu vorbește niciodată public despre copiii lui, provocând confuzie cu privire la câți copii are de fapt.

Cine este Alina Kabaeva, amanta lui Vladimir Putin

Alina Kabaeva este una dintre cele mai decorate gimnaste din istoria gimnasticii ritmice, cu două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial și 21 de medalii la Campionatul European. A fost supranumită „cea mai flexibilă femeie din Rusia” și odată a pozat nud pentru o revistă pentru bărbați.

În 2008, ziarul rus Moskovsky Korrespondent a publicat o știre în care relata că Putin a divorțat de soția sa și urma să se căsătorească cu Kabaeva. Povestea a fost negata de Kremlin, iar ziarul a fost închis.

Cu toate acestea, au continuat speculațiile cu privire la relația lui Putin cu fosta gimnastă, inclusiv numeroase rapoarte și acuzații că au mai mulți copii împreună. Surse au susținut că s-ar putea chiar să se fi căsătorit într-o ceremonie privată.

Alina Kabaeva a continuat să devină membru pro-Kremlin al parlamentului timp de opt ani, iar în 2014 a fost numită de Kremlin să conducă National Media Group, deținut de stat, cu un salariu de 10 milioane de dolari pe an. Totuși, ea a fost rar văzută în public în ultimii ani.

Alina Kabaeva performing with hoopIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Kabaeva a negat că ar fi avut copii în iulie 2013, pe fondul informațiilor că ar fi născut o fiică la spitalul Saint Ann din Ticino, Elveția. Confuzia s-a accentuat când, în 2019, s-a spus că ea ar fi născut gemeni la maternitatea Kulakov din Moscova.

Pe de altă parte, se crede că Vladimir Putin și-a ascuns prima soție și pe fiicele lor într-un „oraș subteran” din Siberia. Buncărul de lux este situat în Munții Altai și a fost proiectat pentru protecție în cazul unui război nuclear, a declarat politologul Valery Solovey, care a fost cunoscut anterior pentru răspândirea teoriilor conspirației.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton