; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Unde fac Revelionul vedetele din „Narcisa”

28 December 2011

Sfârşitul de an îi va prinde pe actorii din „Narcisa: iubiri nelegiuite' petrecând alături de prieteni, în ţară sau străinătate. Unde şi ce îşi doresc pentru 2012, aflaţi în rândurile de mai jos.

Alina Puşcaş. Fosta interpretă a Narcisei ne-a mărturisit că, împreună cu Viktor, iubitul ei, şi cu mai mulţi prieteni, vor fi la Budapesta de Revelion. „Voi sta o săptămână în care mă voi distra şi voi încerca să mă şi odihnesc. După un Crăciun  petrecut cu familia, aş vrea să mă distrez cu prietenii. Ce îmi doresc pentru Noul An? Multă sănătate, pentru mine şi familia mea, să fac din firma mea de catering un brand puternic şi să mai joc într-un film sau un serial, în ţară sau străinătate'.

Andrei Aradits. Actorul care i-a dat viaţă lui Cristian ne-a povestit că „mi-aş dori să merg cu familia să schiem, să fim înconjuraţi de zăpadă şi să simt că este iarnă adevărată. Nu ştim exact ce staţiune vom alege, însă vom vedea zilele următoare, după ce vom studia ofertele. De când s-au terminat filmările la „Narcisa' sunt şomer, însă aştept să sune telefonul şi să primesc oferte interesante. Sper ca anul viitor să fie plin de oferte, să joc într-o nouă telenovelă şi poate să prind un rol într-o piesă de teatru, o nouă reclamă sau un film!'

Andrei Roşu. Tânărul actor va avea un sfârşit de an plin, pentru că are de lucru la mai multe scurt metraje. „Am primit oferte de a apărea în câteva scurt metraje, la care voi lucra cu plăcere după perioada Sărbătorilor. Până atunci, mă voi distra cu prietenii, iar în noaptea dintre ani o voi însoţi pe iubita mea, solista Anca Florescu, la concertele pe care le va avea în Bucureşti. Cu siguranţă că vom pleca apoi undeva în vacanţă, însă nu ne-am hotărât unde. Ce îmi doresc pentru anul viitor? Mai multă înţelepciune, maturizare şi organizare! Şi alte proiecte noi!', ne-a yis interpretul lui Dan.

Antonia Ionescu. Interpreta Manuelei va fi alături de familie în noaptea dintre ani. „După ce vom fi petrecut Crăciunul acasă, în familie, împreună cu băieţelul şi soţul meu, precum şi cu părinţii nostrii, în noaptea dintre ani avem alte planuri. De Revelion vom merge la o petrecere cu prietenii, un bun prilej să ne revedem, să ne distrăm şi relaxăm pentru a intra în 2012 cu forţe proaspete. Anul viitor aştept noi provocări, piese de teatru şi, de ce nu, o nouă telenovelă!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare