Homepage  / Vedete româneşti

Unde au fugit de caniculă Daniel Pavel și soția sa. Cei doi s-au încălzit la gura sobei și s-au plimbat cu alpacale. Imagini din luna de miere

Unde au fugit de caniculă Daniel Pavel și soția sa. Cei doi s-au încălzit la gura sobei și s-au plimbat cu alpacale. Imagini din luna de miere
18

de Cătălina Matei,

În timp ce România se confruntă zilele acestea cu un val de căldură sufocant, Daniel Pavel și soția sa se bucură de răcoare departe de plaiurile mioritice. Mai precis, prezentatorul show-ului „Survivor” de la Pro TV și jumătatea sa se bucură de o lună de miere prelungită la... mare altitudine.

Daniel și Ana se află în luna de miere

La mai bine de 5 săptămâni de la căsătoria lor de poveste de la Palatul Snagov, Daniel și Ana Pavel încă se bucură de o lună de miere prelungită. Și nu oricum, ci la răcoare, departe de temepraturile caniculare înregistrate zilele acestea în România.

Mai precis, „Domnul Dan” și soția sa se încălzesc în plină vară la gura sobei… în munții din Austria, în Tirol mai precis. Prezentatorul show-ulu „Survivor” de la Pro TV a postat recent pe contul său de Instagram mai multe imagini în care el și soția sa se relaxează în fața unui șemineu.

daniel-pavel-si-sotia-vacanta-austria-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Și tot în munții din Austria, soții Pavel au avut parte și de o experiență inedită: o drumeție în care s-au plimbat alături de niște alpacale.

O zi cât o viață… Alpacas, animăluțe gingașe care ne-au dat energie vitală, la fel ca și pădurea” a scris Ana, soția lui Daniel Pavel pe contul său de Instagram.

daniel-pavel-si-sotia-vacanta-austria-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 18

Totodată, Daniel Pavel a postat și un filmuleț înregistrat în timpul plimbării lor inedite.

Dimineața pe răcoare stăteam noi cu alpaca la soar pe cărări ca-n Anzii Cordilieri de unde vin aceste drăguțe animale, în Alpi austrieci. Anei mele îi plac de le mănâncă de drag. Eu, ca pasionat de fenomenul survivalist mă gândesc cum aș supraviețui… okay, și apoi privești liderul găștii de astăzi, în ochi, intitulat Momo! și pe al Anei, ‘decât’ Elvis și mai bine mănănci iarba miezului de vară, ca ele! Minunate creaturi, superb tur”, a scris „Domnul Dan” în dreptul video-ului postat.

Daniel și Ana Pavel, o nuntă ca-n povești

Ziua de 8 iunie a fost o zi pe care prezentatorul emisiunii „Survivor”, Daniel Pavel, nu o va uita prea curând. El și partenera sa, Ana Maria Pop, s-au căsătorit civil și religios și au petrecut cu fast în această zi deosebită.

Nunta dintre Daniel Pavel si Ana Maria Pop (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 18

După cununia religioasă, mirii împreună cu cei aproape 400 de invitați s-au retras la Palatul Snagov, în cortul în care s-a desfălurat petrecerea de nuntă cu chef și voie bună până în zorii zilei.

Partenera prezentatorului TV a fost condusă de către tatăl ei. Pentru cununia civilă, Ana Pop a optat pentru o rochie albă mini, în timp ce pentru cununia religioasă a preferat o rochie tip sirenă. La nunta celor doi, și-au făcut apariția și câteva vedete, printre care Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, dar și Jorge, care a fost însoțit de soția lui, Ramona Prodea, și fiul lor, David. Atmosfera a fost întreținută de Dirty Nano și Jorge. La eveniment nu a fost prezent Antoniu, fiul pe care Daniel Pavel îl are dintr-o relație anterioară. Acesta se afla în Viena, la mama lui, acolo unde avea de susținut un examen, el fiind student la Drept.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton