Homepage  / Vedete străine

Unde a stat Prințul Harry când a vizitat Marea Britanie pentru funeraliile unchiului său. Nu a vorbit deloc cu Prințul William

Unde a stat Prințul Harry când a vizitat Marea Britanie pentru funeraliile unchiului său. Nu a vorbit deloc cu Prințul William
12

de Roxana Mirea,

Prințul Harry a zburat în secret în Marea Britanie. El și fratele lui, prințul William, au avut parte de o reuniune, însă vrajba dintre ei a fost mult mai puternică decât legătura de sânge, drept urmare nu și-au vorbit. Iată unde a stat Prințul Harry atunci când a călătorit în Marea Britanie pentru funeraliile unchiului său, Lordul Robert Fellowes. 

Unde a stat Prințul Harry când a venit în Marea Britanie 

Ducele de Sussex a stat cu unchiul său Charles Spencer la Althorp House, casa din copilărie a Prințesei Diana, în timpul recentei sale călătorii în Marea Britanie pentru funeraliile unchiului său, Lordul Robert Fellowes, potrivit People. 

Săptămâna trecută, Harry și William au participat la slujba de înmormântare a unchiului lor, care a avut loc la biserica St. Mary din Snettisham, Norfolk. Cu toate acestea, frații nici măcar nu au vorbit unul cu celălalt.  

„Majoritatea oamenilor au fost uimiți că Harry a venit”, a declarat o sursă pentru People. „Era într-o formă remarcabil de bună – și puteai spune că era foarte încântat să vadă pe toată lumea. Și el a fost foarte încântat că a venit.”  

Între timp, surse au declarat pentru US Sun că cei doi frați „au sosit foarte discret” și „au păstrat distanța” unul față de celălalt pe parcursul slujbei. O sursă apropiată ducelui a declarat pentru Page Six că vizita lui Harry a fost „în scop personal”. 

„A venit și a plecat cu avionul”, a spus acesta.  

Relația tensionată dintre frați a fost larg mediatizată, o sursă din interior afirmând recent că relația lor nu este „ireparabilă”, chiar dacă este într-o stare „foarte proastă”.  

Prințul William și Prințul Harry nu și-au vorbit la înmormântarea unchiului lor Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Tensiunile dintre Harry și William continuă 

Tensiunile dintre Harry, în vârstă de 39 de ani, și familia sa au fost dezvăluite pentru prima dată lumii în 2020, când el și soția sa, Meghan Markle, au demisionat oficial din rolurile lor de membri de rang înalt ai familiei regale și s-au mutat în SUA. 

Pe lângă faptul că a fost tratat cu răceală de William, o sursă a afirmat că Regele Charles al III-lea a evitat apelurile și mesajele lui Harry, care a încercat cu disperare să obțină securitate pentru ca Meghan Markle, și cei doi copii ai lor să viziteze Regatul Unit.  

Apelurile sale rămân fără răspuns. A încercat să vorbească despre sănătatea regelui, dar și aceste apeluri au rămas fără răspuns”, a declarat un prieten al lui Harry pentru People în iulie.  

În timp ce acesta continuă să lupte pentru a-și proteja familia, un insider regal a declarat anterior pentru Page Six că singura modalitate prin care Harry și Charles, în vârstă de 75 de ani, își pot repara relația ar fi ca monarhul să îi acorde lui Harry autorizația de securitate „pe care o dorește cu disperare”. 

Sursa foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton