; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Caren Moray

Unde a fost în vacanţă actriţa Ceren Moray (Efsun din „Bahar…”) şi ce face ea acum

30 August 2017

Actriţa Ceren Moray (interpreta lui Efsun din serialul „Bahar: Viaţă furată' de la Kanal D), a avut o vară plină de momente frumoase. Ea a fost în vacanţă prin mai multe oraşe din Europa alături de iubitul ei, Nicco. Ceren s-a plimbat pe străzile din Lisabona, a continuat cu Roma, iar la final a ajuns şi la Paris.

Întoarsă în Turcia, actriţa în vârstă de 32 de ani se pregăteşte de nunta cu Nicco, un bărbat de origine franceză, aşa susţin site-urile turceşti, printre ele şi sozcu.com.tr. Mai mult, surprinsă de ziariştii turci alături de tatăl ei în oraş, Ceren a declarat: „Într-adevăr, pregătirile de nuntă sunt în plină desfăşurare. Nu mă aşteptam să fie aşa obositoare, dar Nicco mă ajută şi el. Acum am avut un moment liber şi am mâncat alături de tatăl meu'. Din păcate, Ceren nu a dat mai multe detalii despre fericitul eveniment, aşa că încă nu se ştie când şi unde va avea loc nunta ei.

 

Pe Ceren o veţi mai vedea pe micile noastre ecrane până vineri, 1 septembrie, când postul Kanal D va difuza ultimul episod din serialul „Bahar: Viaţă furată', ai cărui protagonişti sunt Ezgi Asaroglu şi Keremcem.

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare