; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hellboy (1)

Una caldă, una rece. Se face „Hellboy”! Dar fără Ron Perlman și Guillermo Del Toro

10 May 2017

Este o veste și bună și rea pentru fanii eroului venit din infern: o nouă aventură a lui Hellboy va ajunge pe ecrane, dar, din păcate, nu va fi mult așteptata continuare a celor două filme regizate de Guillermo Del Toro, în care a jucat Ron Perlman, ci de un reboot semnat de Neil Marshall cu o distribuție cu totul nouă.

În 2008, o dată cu „Hellboy şi Armata de aur', l-am văzut pentru ultima oară pe Hellboy. În regia lui Guillermo Del Toro, filmul promitea încă de-atunci și o a treia parte, care însă nu a mai ajuns să se concretizeze niciodată în ciuda faptului că toată lumea își dorea asta: și fanii, și regizorul și Ron Perlman.

Acum, The Hollywood Reporter a aflat că Hellboy va reînvia! Dar… Guillermo Del Toro a fost înlocuit cu Neil Marshall, iar Ron Perlman cu David Harbour („Stranger Things'). Din primele informații apărute, va fi vorba despre un reboot intitulat „Hellboy: Rise Of The Blood Queen' al cărui scenariu va fi scris de Andrew Cosby, Christopher Golden și Mike Mignolia, creatorii benzilor desenate cu Hellboy.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare