; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Un show cu magnetism si scantei

21 July 2008

“Are You Gonna Go My Way”, “Fly Away” si “I’ll be Waiting” sunt cateva din hiturile care ne vor rasfata auzul si privirea pe 26 iulie, cind Lenny Kravitz va concerta la Bucuresti.

La inceputul anilor ’90 Lenny Kravitz atragea privirile cu inelele mari de argint cu pietre semipretioase de topaz, cu un par lung, coafat in codite rasta, cu pantaloni stramti si evazati cu talie joasa si cu un tip de expresivitate ce amintea de Jimmy Hendrix si Bob Marley. Lenny este si acum pretentios si atent cu aparitia sa in public, iar pasiunea pentru design a pus-o in valoare desenand interioare pentru spatii rezidentiale, mobila si un candelabru special Swarowsky numit “Casino Royale”.

Kravitz a decis sa devina muzician la 5 ani, un deceniu mai tarziu dormea in masinile prietenilor iar mai tarziu refuza sa faca toate compromisurile cerute de producatori. Kravitz se implica total in munca sa – canta la fiecare instrument pe care-l auzim in piesele sale, iar cele patru premii Grammy obtinute la categoria “Best male rock vocal performance” intre 1999 si 2002 sunt o dovada clara a valorii sale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare