; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Un remake indian al „Urzelii tronurilor” este în lucru

Un remake indian al „Urzelii tronurilor” este în lucru!

31 March 2015

Actrița indiancă Sakshi Tanwar va fi Daenerys Targaryen, Parth Samthaan va fi Jon Snow, iar Cersei Lannister va fi interpretată de Anita Hassanandani.

Un remake indian al „Urzelii tronurilor' este în lucru

India este un mare fan „Urzeala tronurilor', atât de mare încât în curând va lansa propriul său remake, marca Bollywood. Canalul pakistanez Ary News a anunțat că o versiune indiană a „Game of Thrones' este în producție. Chiar Sony Entertainment TV pregătește acest remake surprinzător, al cărui titlu va fi „Rani Mahal' și care va urmări tot povestea lui George R.R. Martin, „Cântec de gheață și foc'.

Sony va avea la dispoziție un buget mult mai mic față de zecile de milioane de dolari investite de HBO. Va avea în schimb din belșug cenzura foarte strictă din India. Dar asta nu a fost un impediment din moment ce producția e destul de avansată, conform Ary News, care anunță că trei actori au fost deja recrutați pentru rolurile Daenerys Targaryen, Cersei Lannister și Jon Snow.

Dealtfel, după primele zvonuri legate de sinopsis, „Rani Mahal' se va axa mai ales pe povestea lui Daenerys Targaryen, „o prințesă exilată împreună cu fratele său, după ce tatăl lor a fost omorât și regatul lor furat, povestea urmărește ascensiunea prințesei hotărâte să-și răzbune tatăl și să-și recupereze tronul'.

Abia așteptăm primele imagini!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare