; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gheorghe Falca la Politica si delicateturi_3496

Un politician la cratiță! Primarul Gheorghe Falcă este invitatul lui Mircea Dinescu la „Politică şi delicateţuri”

10 April 2019

După mai multe personaje picante din lumea artistică, Mircea Dinescu invită la „Politică şi delicateţuri' un politician. Ce găteşte poetul pentru primarul Aradului, Gheorghe Falcă, vedem duminică, 14 aprilie, ora 15.30, la „Politică şi delicateţuri' de la TVR 1.

 Vezi galeria foto >

Deşi numele ar fi trebuit să o ceară, la Politică şi delicateţuri au fost invitați, în ultima perioadă, actori, muzicieni, oameni de televiziune şi mai puţin politicieni. Răspunsul pentru direcţia în care s-a îndreptat emisiunea în cele mai recente sezoane, vine chiar de la Mircea Dinescu: „am fost dezamăgit de unii politicieni şi atunci am invitat mai mult personaje picante din lumea artistică, dar iacătă, cred ca e timpul sa mai invităm şi oameni care joacă în altă piesă decât ne închipuim noi' (Mircea Dinescu).

Astfel, în ediţia din 14 aprilie, poetului îi trece pragul Gheorghe Falcă, primarul Aradului. Şi nu de ieri, de azi, ci de 15 ani. Dinescu îl pofteşte întâi în bucătărie, unde prepară cu îndemânare un şnitel de viţel după o idee proprie. Umple şniţelul cu un amestec de ştevie, ou şi brânză, iar la final pregăteşte o salată de primăvară, stropită, desigur cu zeamă de portocale.

În cramă îi aşteaptă maestrul Tudorache împreună cu taraful său, iar cei doi se aşază la un pahar de vorbă şi la unul de rose. Îşi amintesc cu nostalgie de momentul în care s-au cunoscut, cu mai bine de douăzeci de ani în urmă. Gheorghe Falcă povesteşte începuturile sale atât în profesia de inginer cât şi în politică, iar timpul pare deja prea scurt pentru câte au să îşi împărtăşească.

Așadar, duminică, 14 aprilie, o edţie un pic altfel decât cele cu care Dinescu şi-a obişnuit fanii: cu un politician cu aer de actor de cinema, cu mâncare bună şi muzica unuia dintre cei mai cunoscuţi şi iubiţi lăutari din România – reţeta perfectă pentru o după-amiază liniştită de duminică!

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare