; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ghost 2

Un personaj care ne-a lipsit foarte tare se întoarce în ultimul sezon din „Urzeala tronurilor”

02 October 2018

Au fost petiții ale fanilor, nemulțumiri ale autorului George R.R. Martin… și tot nu am avut parte de lupii străvechi ai fraților Strak. Abia acum avem o veste cât de cât mai bună.

Nu-i așa că vă era dor de Nălucă, fidelul companion al lui Jon Snow, care a absentat atât de mult în ultimul sezon din „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones'? Ei bine, avem vești: conform declarațiilor lui Joe Bauer, supervizor al efectelor speciale pentru serial, lupul albinos va fi „foarte prezent' în sezonul al optulea.

„Da, o să-l vedem din nou. Vor fi multe secvențe cu el în sezonul al optulea. Va fi foarte prezent și va face niște lucruri foarte interesante', a declarat Bauer pentru Huffington Post.

Tot Bauer a mai spus că s-a filmat o scenă cu Nălucă și în sezonul trecut, dar în final aceasta a căzut la montaj. Era o scenă în care Jon Snow îi spunea lupului să aibă grijă de Sansa atâta vreme cât el nu va fi la Winterfell. Motivul pentru care lupii au cam dispărut din serial este acela că scenele cu ei sunt foarte greu de realizat, chiar mai greu decât cele cu dragoni.

Dintre toți lupii străvechi ai familiei Strak, doar Nălucă și Nymeria (a Aryei) mai sunt în viață, dar Joe Bauer s-a abținut să spună dacă va apărea și Nymeria în ultimul sezon din „Urzeala tronurilor'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare