; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_080714_XFactor 4_0968

Un nou sezon „X Factor”, primul cu Bănică, Delia și Brenciu, începe diseară

19 September 2014

Premiera celui de-al patrulea sezon al show-ului X Factor – Mai mult decât voce va fi difuzată diseară, de la 20:30, la Antena 1. Delia Matache, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică pornesc spectacolul căutării celor mai talentaţi concurenţi, pentru ca la final, în urma votului publicului, doar unul să plece acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_080714_XFactor 4_0968

Delia Matache e mai nerăbdătoare ca oricând să înceapă marea competiţie:

„Am colegi noi anul ăsta şi vreau să îi văd de ce sunt în stare. Să nu uite cumva cine a câştigat X Factor anul trecut!', a ameninţat artista.

A scos până acum 15 albume şi a susţinut sute de concerte. Ştie mai bine ca oricine cum trebuie să sune un hit şi nimeni nu ar putea să spună mai bine decât el <>, Ştefan, the rockstar Bănică.

„Am făcut multe lucruri până acum, dar n-am fost niciodată jurat. Întrebi dacă îmi e teamă? În niciun caz. Nu mă apuc de ceva dacă nu e extraordinar. Şi o să fie. O să fie mai mult decât voce!', a povestit juratul.

E omul care nu ştie ce înseamnă monotonia, gata întotdeauna să cânte, să danseze, pregătit să facă spectacol, showmanul Hora Brenciu.

„Stimaţi telespectatori, o să alerg prin sală, n-o să stau. Da, o să învârt toate scaunele şi o să rup toate barierele. Vine X Factor, e nebunie, e cel mai tare spectacol', anunţă Horia Brenciu.

Anul acesta, Răzvan şi Dani par să se întreacă pe ei în culisele show-ului, căruia în acest an i s-a alăturat şi Florin Ristei. Au la îndemânã un întreg arsenal – sãbii şi cãşti de vikingi, ochelari de toate felurile, bâtã de baseball, cascã de fotbal american, caschetã de poliţist, tot felul de costume, peruci, stropitori, un pian, ba chiar şi colace de salvare şi multe alte nebunii. Iar atunci când nu fac apel la nimic din recuzită, băieţii pur şi simplu ies pe scenă pentru a imortaliza un moment emoţionant.

Palatul Copiilor din Capitalã s-a dovedit neîncãpãtor pentru sutele de concurenţi veniţi din întreaga ţarã pentru a da proba de foc, cea a interpretãrii în faţa juriului. Pe parcursul a zece zile, Delia, Brenciu şi Bănică au avut misiunea de a-i alege pe cei mai buni dintre cei mai buni, din miile de participanţi care s-au prezentat la preselectii.

Cu ce surprize îi întâmpină gaşca veselă de la X Factor, veți putea afla urmărind premiera X Factor, difuzată diseară, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare