; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Seba

Un nou sezon „Teleşcoala”, de luni, la TVR 2. Programul primei săptămâni

04 February 2021

De luni, 8 februarie, emisiunea „Teleșcoala' revine cu un nou sezon la TVR 2 și îi invită pe elevii aflaţi în pragul susţinerii examenelor de Evaluare Națională şi Bacalaureat într-o sală de clasă modernă, cu tablă inteligentă, totul în tonuri calde, de portocaliu. În decorul gândit de arhitectul Zoran Popovici, în Studioul 4 al TVR, elevii se vor simți confortabil, iar pe tabla inteligentă, oferită pentru emisiune de Colegiul Național „Grigore Moisil”, profesorii vor afișa tema cursului și vor explica rezolvările aplicațiilor.

De luni până vineri, „Teleşcoala' poate fi urmărită pe următoarele tronsoane orare: 9:00-10:00 ore de română şi matematică, pentru clasa a VIII-a.

Clasei a XII-a îi este rezervat intervalul orar 15:00-16:00, pentru materiile dedicate nivelului liceal (limba şi literatura română, matematică, biologie, fizică, istorie, geografie, chimie, informatică, economie, filosofie, logică, sociologie).

„Pentru a veni în ajutorul elevilor, echipa Teleșcoala depune un efort susținut și asigură 18 emisiuni pentru elevi în fiecare săptămână', a spus Valentina Ionescu, producătoarea emisiunii.

Luni, 8 februarie, de la ora 9:00, „Teleșcoala' debutează pentru clasa a VIII-a cu lecția de Limbă și literatura română, iar de la ora 9:30 este programată Matematica.

Elevii clasei a XII-a pot urmări de la ora 15:00 lecția de Economie, iar de la ora 15:30, Geografie. Orarul primei săptămâni Teleșcoală îl găsiți atașat.

Cursurile vor putea fi urmărite atât la televizor, cât şi online pe canalul de Youtube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii şi pe site-ul www.tvr.ro.

„Lecțiile Telescoala sunt ca niște ore de pregătire gratuită, dinamice, la îndemana oricui, atât a elevilor care nu au acces la internet, cât și a celor care vor fie să își verifice cunoștintele, fie să se antreneze alături de cei mai buni profesori. Eu mi-am propus ca prin scurtele mele intervenții la începutul și sfârșitul lecțiilor să vin cu informații utile și să le stârnesc elevilor curiozitatea pentru temele studiate', a spus Andreea Seba, prezentatoarea emisiunii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare