; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Star Wars Rebelii

Un nou sezon al serialului ”Star Wars: Rebelii”, din toamnă la Disney Channel

28 April 2015

La Convenția fanilor 'Star Wars' de la Anaheim – unde 'TVmania' a fost prezentă, între 16-19 aprilie – au apărut detalii și despre următorul sezon al serialului 'Star Wars: Rebelii', difuzat la noi de Disney Channel.

Star Wars Rebelii

Peste 6.000 de persoane au venit să stea de vorbă cu vocile personajelor și să tragă cu ochiul' la ce se va întâmpla în sezonul doi din Star Wars Rebelii' prin intermediul trailerului. Lansarea i-a avut pe scenă pe Dave Filoni (scenaristul și creatorul seriei), Simon Kinberg (scenarist de asemenea) și pe actorii Freddie Prinze, Jr. (Kanan), Vanessa Marshall (Hera), Tiya Sircar (Sabine), Steve Blum (Zeb), and Taylor Gray (Ezra).

Din trailer, fanii – care permanent au scandat, au aplaudat, au tropăit și au făcut un vacarm îngrozitor – au dedus că noul sezon va marca întoarcerea unor personaje dispărute' în primul, dar mult îndrăgite. Captain Rex, Wolffe și Gregor se află printre ele. |n Statele Unite, Star Wars Rebels' începe în această vară cu un film de o oră și continuă la toamnă cu toate episoadele serialului. În România, serialul va fi difuzat pe Disney Channel tot în toamnă.

Mai multe informații despre 'adunarea generală' a fanilor 'Star Wars', dar și detalii de la actorii care i-au jucat pe Luke Skywalker și Prințesa Leia puteți afla în revista 'TVmania', din 27 aprilie!

Te-ar putea interesa și:

Disney XD va avea în curând un serial animat cu aventurile 'Gardienilor Galaxiei'

TVM 17 2015

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare