; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Romania te iubesc!

Un nou sezon „România, te iubesc!” începe duminica aceasta, la Pro TV

14 September 2017

Sezonul 19 al emisiunii „România, te iubesc!' este pe cale să înceapă. Potrivit unui comunicat al postului, prima ediție a emisiunii va fi difuzată duminică, 17 septembrie, de la ora 18.00.

 

Noul sezon debutează cu un documentar realizat de Paula Herlo, corespondent special Știrile Pro TV, despre situația bătrânilor din țara noastră pentru care nu există un sistem de îngrijire sau o strategie pe termen lung de ajutorare.

„Citisem un raport care spune că în 2060, în România, 35% din populație va avea peste 65 de ani, în vreme ce forța de muncă scade cu 30%. Uitându-mă la ce se întâmplă azi, când cifrele sunt mult mai mici, și văzând cât de dramatic sfârșesc bătrânii singuri, am plecat pe teren cu gândul la anii bătrâneții mele. Voiam să înțeleg cum va fi generația noastră îngrijită, dacă râmânem singuri, și, mai ales, voiam să văd dacă există vreo strategie gândită de politicieni, dacă au vreun plan ca nu să trăim si noi drama vârstnicilor de azi. Concluziile sunt dezastruoase, iar duminică veți vedea ce ar trebui să facă statul român luând drept model alte țări europene în care bătrânii își trăiesc pensia fericiți“, a declarat Paula Herlo.

 

Emisiunea va fi difuzată în fiecare duminică la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare