; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Shipping Wars (I)

Un nou sezon „Războiul transportatorilor” începe la HISTORY

27 October 2015

HISTORY aduce telespectatorilor în exclusivitate un nou sezon din „Războiul transportatorilor'. Episoadele sezonului 7 vor fi difuzate în fiecare marți, la orele 22.00, începând din 27 octombrie.

[Not a valid template]

„Războiul transportatorilor' urmăreşte câţiva transportatori independenţi care au descoperit că pot face avere transportând articole de care cei tradiţionali se feresc. Fiecare episod pătrunde în lumea competitivă a acestor transportatori, care se luptă pentru şansa de a transporta cele mai problematice încărcături. Fie că sunt începători sau experimentaţi, niciun transport nu e prea mare pentru aceşti profesionişti. Marc, Jarrett, Jennifer, Roy şi iubita lui pisică Muffy se întorc, alături de noii protagonişti Chris şi Robbie. Chris e printre cei mai deosebiţi transportatori, iar avantajul lui este dat de camionul care funcţionează cu un ulei alimentar, realizat chiar de el. Cât timp Chris e pe drum, iubita şi asociata lui Robbie îi găseşte încărcături şi îi planifică trasee în timp ce se ocupă de fiul ei, Carter. Acest cuplu din Carolina de Sud jonglează cu creşterea copilului, conducerea unei afaceri de succes şi îngrijirea căţelului lor din rasa Golden Retriever, Gix, care le este pasager permanent, așa că nu vă lăsați păcăliți de vârsta lor!

Vom afla cine livrează articolele la timp, cine are cel mai mare profit și cine este tras pe dreapta. Este o bătălie între veterani și noii veniți. În final, tot ce contează este transportarea la timp și în cele mai bune condiții ale articolelor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare