; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ernest   Ochii din umbra   Kanal D

Un nou sezon „Ochii din umbră” debutează duminică, 4 noiembrie, la Kanal D

25 October 2018

Din 4 noiembrie, de la ora 23:15, Ernest revine, in fata telespectatorilor Kanal D, cu un nou sezon Ochii din umbra'.  Fascinantele povesti de viata, intrigile atent tesute in jurul vietilor oamenilor obisnuiti, iubirile tradate, inselatoriile financiare si secretele teribile descriu noul sezon Ochii din umbra'.

Sub atenta supraveghere a lui Ernest si a echipei emisiunii de investigatori, telespectatorii vor fi marturi ale unor tulburatoare povesti de viata, in care actorii principali sunt oamenii obisnuiti, care se confrunta cu situatii bizare, persoane ale caror vieti sunt date peste cap, din cauza minciunilor, infidelitatilor sau a inselatoriilor celor din jur.

Incepem noul sezon in forta, cu noi cazuri de infidelitate, dar si cu situatii critice ce implica inselatorii, realizate in felurite moduri, ale caror victime putem ajunge oricare dintre noi. Asadar, mare atentie la daca vreti sa fiti pusi la curent cu noile in materie de capcane intinse de infractori/profitori. Tot in acest nou sezon va aducem in atentie cazuri cu un puternic impact social si emotional, persoane care profita de pe urma neputintei, saraciei altor semeni si fac, de pe urma lor, o multime de bani. Asa cum v-am obisnuit si in sezonul trecut, veti patrunde in culisele muncii de detectiv, veti vedea cum se realizeaza un filaj, cum este munca de teren si veti patrunde, prin intermediul micului ecran, in sediul central de investigatii , locul unde se monitorizeaza munca din teren a detectivilor', spune Ernest.      

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare