; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DIVA   Medicul legist S2 (1)

Un nou sezon „Medicul legist” începe la Diva. Când putem vedea noile episoade

24 February 2021

La doar o lună de la premiera din țara de origine, vom putea vedea și noi cele 10 episoade ale sezonului 3 al serialului canadian „Medicul legist', la postul Diva. Telespectatorii vor putea urmări un nou capitol din viața lui Jenny Cooper, văduvă, mamă singură și medic legist, în fiecare joi, de la ora 21.00, începând din 4 martie.  

 

Noile episoade o găsesc pe eroina principală, Jenny Cooper (Serinda Swan), un medic legist din Toronto, mai liniștită din punct de vedere mental, după ce a depășit trauma din trecutul său și și-a iertat tatăl, dar nu neapărat și emoțional, căci s-a despărțit de iubitul ei, Liam (Eric Bruneau). Profesional, femeia se implică într-o nouă anchetă de-a lungul sezonului și va lucra cu două personaje abia sosite, un procuror (Mark Taylor) și un medic patolog (Uni Park).

 

Producţia canadiană este inspirată de seria de cărți de succes a britanicului M.R. Hall, „Jenny Cooper Novels', și a avut premiera la începutul anului 2019. „Am făcut multă documentare înainte de a începe filmările, am stat de vorbă cu un medic legist (tot femeie) din Toronto, am citit toate cărţile care au stat la baza serialului şi am asistat la o autopsie adevărată', a povestit protagonista Serinda Swan. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare