; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ax men show image

Un nou sezon din seria „Oamenii cu topoare”, de duminică la History

09 January 2015

History va difuza un nou sezon din „Oamenii cu topoare'. Cel de-al șaptelea sezon va fi lansat pe 11 ianuarie și va fi transmis în fiecare duminică, la 21:00.

În sezonul 7, oamenii și megautilajele se confruntă într-o exploatare forestieră de amploare. De la Nord-Vestul Pacificului, până la Sud, fiecare echipă are un singur țel: aurul verde în valoare de milioane de dolari. Pericolul îi pândește permanent pe acești temerari care riscă totul zi de zi pentru cherestea.

HISTORY - Oamenii cu topoare (2)

În Washington, campionul Rygaard Logging s-a întors pregătit să își apere titlul, însă păstrarea poziției nu va fi ușoară. Tatăl lui Gabe s-a retras în cadrul sezonului anterior, ceea ce înseamnă că în acest sezon Gabe începe treaba cu o echipă de țapinari formată de la zero. După ce debutul se dovedește a fi dificil, Gabe este obligat să îl aducă pe fratele său mai mare Jason. Când lucrurile merg bine, cei doi sunt o forță de neoprit, dar când apar problemele, cei doi se infierbântă atât de tare încât aproape se bagă în spital. Pentru a pune paie pe situația deja explozibilă, nou venitul din acest an, Oakes Logging, intenționează să îl detroneze pe campionul din ultimii doi ani, echipa sa invadând-i literalmente locul de muncă. Astfel, o dispută sângeroasă ia naștere.

În Alaska, după întreruperea activității de anul trecut, Papac Alaska este pregătit să își învingă rivalii și să își recâștige poziția fruntașă în clasament. Pentru a reveni în joc, Mike Papac accepta una dintre cele mai periculoase sarcini din istoria companiei; o sarcină care deja a scos din joc două megautilaje de exploatare forestieră și care este considerată de mulți ca fiind de ne-realizat.

În sud, Shelby Stanga primește o comandă care l-ar putea transforma în milionar, dar când asistenta sau de încredere, Belinda, este accidentată, Shelby aproape că este depășit de situație. Pe cealaltă parte a brațului râului, nou veniții Ron Jones și fratele său geamăn Don Ax-Cut Timber vor să profite de slăbiciunile lui Shelby și să își facă un nume în jocul periculos din mlaștina de exploatare forestieră Cypress.

În Florida, echipa Dreadknots pierd teren în bătălia cu echipa Chapman, care este mai bine echipată și cu mai multă experiență. Câștigătorul luptei va controla exploatarea forestieră din toată jumătatea nordică a Floridei.

SeriaOamenii cu topoare' spune povestea celor care își riscă viața pentru a asigura Americii cheresteaua atât de necesară – și în acest nou sezon, șapte echipe se confruntă în cel mai dur sezon din viața lor. Țapinarii sunt pregătiți să riște totul și să facă imposibilul, pentru a câștiga și pentru a-și spune povestea mai departe.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare