; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gradinita Dramei Totale

Un nou sezon din ”Grădinița Dramei Totale” vine la Cartoon Network

27 June 2021

Începând de luni, 28 iunie, la ora 13:40, copiii se pot bucura de noi episoade cu personajele lor preferate din Grădinița Dramei Totale! Sezonul doi vine cu și mai multe aventuri și întâmplări amuzante care pun în dificultate tinerele personaje. Chef Hatchet este norocosul care trebuie să-i țină pe năzdrăvani sub control. Credeți că va reuși?   

Un nou sezon din „Grădinița Dramei Totale' vine la Cartoon Network! Serialul reintroduce câteva dintre personajele originale din „Drama Totală' într-un univers alternativ, în care sunt întinerite. Din adolescenți se transformă în copii mici care vor fi îngrijiți de Chef Hatchet. Fiecare episod prezintă secvențe de vis, decupaje, glume vizuale, confesiunile personajelor și flashback-uri. Un concurent Ridonculous Race, MacArthur, are apariții recurente și alte câteva personaje din seria Total Drama și The Ridonculous Race participă pe parcursul serialului.

Haideţi să vedeţi cum a început drama totală! Urmăriți aventurile la grădiniţă ale personajelor voastre preferate din seria Dramă Totală! Poate că sunt mici însă Duncan, Leshawna, Owen, Beth, Noah, Izzy, Jude, Cody, Bridgette, Gwen şi Courtney sunt mai vulcanici ca niciodată. Oare va reuşi Chef să ţină aceşti copii sub control?

Ce este „Grădinița Dramei Totale'

Grădinița Dramei Totale este o serie animată canadiană. Aceasta este un spin-off al seriei Dramă Totală și este al doilea spin-off al seriei, după Dramă Totală: Cursa Colosală. La fel ca în celelalte sezoane, serialul prezintă o parodie de reality show. Dar, în loc de concurs, va fi o comedie la locul de muncă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare