; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana Cuzino

Un nou sezon „Ce se întâmplă, doctore?” începe duminică, 1 martie, de la ora 10:00

28 February 2020

Duminică, 1 martie, în prima zi de primăvară a acestui an, echipa Ce se întâmplă, doctore? revine cu un nou sezon. Și în acest an, Oana Cuzino va aduce cele mai actuale subiecte din sănătate, frumusețe, nutriție, parenting și psihologie. Într-un context în care informațiile despre sănătate sunt transmise și înțelese în diferite moduri, focusul noului sezon va fi de a crea un context al normalității în domeniul sănătății. 

 

În prima ediție, telespectatorii vor afla răspunsul la o dezbatere fără sfârșit, cu ajutorul biologiei elementare: ce carne este mai bine să punem pe masă: pui, porc, vită sau pește?! Din domeniul psihologiei, primul subiect discutat în noul sezon va fi cel referitor la modul în care se propagă lipsa de încredere în propria persoană, de la adulți la copii. 

 

Lidia Buble, invitata specială a ediției, va deschide șirul invitaților care vor discuta alături de Oana Cuzino în acest sezon despre poveștile lor de viață și va povesti despre traseul transformărilor sale spectaculoase din ultimul an. 

 

Înainte de începerea noului sezon, Oana Cuzino declară:'Resetează-ți mintea! Resetează-ți trupul! Acum! De fiecare dată cand reîncepem un nou sezon, profit de ocazie pentru a  apăsa pe butonul “reset”, pentru noi și telespectatorii noștri, un bun pretext pentru cineva care, prins în vâltoarea cotidiană, uită de sine, de sănătate, de îngrijirea de zi cu zi. Există un moment zero pe care, atunci când lucrurile nu mai pot fi continuate, trebuie să îl activezi cu decizia de schimbare. Iar orice schimbare benefică se face în cunoștință de cauză. Așa cum a făcut și Lidia Buble și a pierdut 10 kg printr-o schimbare radicală de stil de viață, alimentație  sănătoasă, sport și masaj! Pe același principiu merge și emisiunea noastră!'

 

În fiecare duminică, de la ora 10:00, Oana Cuzino și colegii vor aduce noi ediții în care vor prezenta cele mai interesante subiecte din domeniul sănătății. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare